as the years pass by.

2009, what can I say..

Ett år som började med drama & förlorad kärlek, fortsatte med mycket festande, galna påhitt, utomlandsresa, kryssningar och studenten, slutade med nyfunna vänner och en massa kärlek till de som fortfarande står kvar vid min sida. 

Alltså ett grymt bra år, men vi hoppas ändå på ett mycket bättre nästa, 2010.

Ni vet väl vad dom säger, att själva nyårsafton visar hur hela året kommer att se ut, så se till att ha riktigt roligt imorgon, Det ska iaf jag ha! PUSS
  


soon, soon, soon! ♥


lost and insecure, you found me.

Stressig dag, först åkte vi till Kista där vi köpte lite småsaker. Sen fick vi skjuts till Eurostop där vi bestämde oss för att handla all mat tills imorgon, inte fan är det lätt att köpa mat till 13 pers så alla blir nöjda och glada! Sen fick vi konka med oss all mat på bussen, haha det var ju inte heller det roligaste. Nu ska jag strax iväg och sola med Nadi. Tänk, snart är det 2010, sjukt vad tiden går fort. Hörs sen, puss!


nyår 08/09


snabb update.

Nu ska jag och Nadi åka till Kista med Bigge & Deling, vet inte riktigt vad vi ska göra där meen, lite tidsfördriv ;) Hörs later, PUSS!


me likee you.


goodnight.


why are we so blind to see that the ones we hurt are you and me.

Dagen idag har varit mycket bra, vi åkte in till stan för att köpa lite till nyår. Hittade det vi skulle ha nästan direkt, så gick ganska fort. Dock vare väldigt mycket folk på vissa ställen, att folk blir som galna bara för det är lite rea, det var till och med en liten tjej som svimmade!! Läskigt..

Sen åkte vi till Sollentuna centrum för att fixa våra naglar, Coffei kom förbi också och han kunde inte låta bli att göra lite pedikyr, haha! Sen skjutsade han oss till Eurostop så jag kunde hämta mitt läppglans på jobbet som Frida köpte till mig, så sööt.. Så hälsade vi på Antoni en snabbis också ;), tungt jobb han verkar ha! .. Nu är jag hemma, tänkte städa lite ser verkligen förj*vligt ut här. 

Btw alla tjejer, allt med nyår kommer lösa sig ni behöver inte oroa er, jag och nadja tar hand om allting, skickar sedan ett massinlägg till er om all info ;) Puss så länge!


 




..and now, i can barely even look at you.


28/12-2009

Efter MÅNGA om och men så hittade vi vår kamera. Åkte runt i väsby, häggvik och uppsala innan vi fick tag i den vi skulle ha. Eller jag visste väl aldrig vilken jag skulle ha, vet inte vad som är bra men Nadja visste så jag körde på hennes race haha. As trött är jag nu, vet inte varför. Imorgon blir det stan. Har jag sagt att jag är ledig heela denna veckan? Är såå lycklig för det.

När Coffe är med så blir det självklart donken, han vart helt lyrisk när maten kom, och ändå så åt vi där igår. FATZO!


Update.

Strax ska jag iväg med N&C för att köpa en kameraa, hoppas vi hittar någon. Nu måste jag springa och klä på mig. Hörs later, puss!


-


Today, I am happy.

Bakfickan igår var väl sådär roligt, var nog ganska otaggad, men alltid kul att träffa tjejorna. Vid ett tiden drog jag och Nadja hem eller vi drog och väntade på bussen som gick två. Sen åt vi på dressinen innan vi gick till Coffe på Kc och hämtade lite nycklar. Imorse gick jag upp och jobbade,gick ändå helt okej men mellan kl 10-12 hade vi haft EN kund, så tiden gick inte direkt fort. Efter det handlade jag lite med N&C på Maxi och nu ligger jag hära. I min underbara säng, jag skulle kunna klara mig utan allt bara jag hade en säng (eller okej kanske ett hem också men förutom det.) Nu ska jag titta på Underbar & älskad av alla, eller kanske Wedding Planner? Nostalgi.(Vet egentligen inte vad det betyder men gillare).. PUSS

UPDATE: Nostalgi (grekiska nostos, hem, och algos, sjuka) betyder längtan efter ett ofta idealiserat förflutet.
- Okej?! Va.

The lights will inspire you.

Jag veet, den här låten har man hört en miljard gånger, den går överallt hela tiden. Men ändå, jag älskar den! Refrängen får än att känna sig som att man kan erövra världen, typ...


Annandagen

Igår vart det KungCarl. Imorse var det upp och jobba. Nu sitter jag Nadja, Ida & Nattis hos mig. Mina söta. Sen blir det Bakfickan. Imorgon jobb igen. Ses i vimlet!



"Om du måste ligga med ett djur, vilket djur skulle det vara då? Du måste svara, ditt sjuka äckel"
SJUK FRÅGA


-

I'm terrified, but I'm not leaving.


Sometimes people play hard to get, just to see if the other person's feelings are real.

Igår morse vid åtta tiden tog jag en vända för att väcka Nadja & Emmie (Nadja var inte hemma och Mems tog en timme på sig att öppna!!) Mycket lyckat. ;) Sen vid nio åkte jag för att jobba, inte så mycket folk så gick lite segt, men fick fin fina julklappar av cheferna!  Efter det kom bror min och hämtade upp mig, vi åkte till pappa, spelade nya finans som vi gör varje år, och jag förlorade stort, vilket jag gör VARJE år. As tråkigt spel.... Glömde helt bort Kalle Anka dock, men man har ju iaf sett det förr. Sen åt vi, öppnade klappar & åkte vidare hem till mamma. Där vi öppnade fler klappar & tittade film.

Idag är det juldagen, en mycket roligare dag,  ska om ett tag åka till en släkting som fyller år, sen blir det till att träffa babsen, så hörs lateer.

goodnight.

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true.
You know it's the greatest moment of your life
and you get to experience it with one person.
Who's standing next to you?


Merry x-mas!

Har haft en mysig jul, nu är jag helt slut. Vi ses imorgon babes, & God Jul!



                                                                                                                     tack, du gjorde min dag..


thank you, for coloring my life! mina finaste. ♥










update.

Nu är jag heelt slut, har jobbat från tio till halv nio. Måste berätta om en kille, han var inne igår och köpte 5 julgrupper som kostade 289kr styck, så kom han in idag och berättade att vi bara hade tagit betalt för tre så han ville betala för dom andra två. Han lär få många julklappar iår! Nästan så jag vill skicka en själv.. Nu ska jag iaf ha uppesittarkväll med bror & mami, inte för att man någonsin vinner något men ändå. Slå in julklappar måste jag göra också.. Imorgon jobbar jag 9-13 sen bär det av till pappa för att fira jul. Trevlig kväll, PUSS!

goodnight.


We're always on different pages.

Haha måste också länka den här sidan, man har ju själv råkat skickat fel ett par gånger! Illa vad ett sms kan ställa till med, fast samtidigt så är det sjukt hur vissa människor egentligen är.. Typ ganska elaka. (och korkade för den delen för något sånt här skickar man väl fan inte i ett sms?!, ha.).
ex: 

Till: Frun
Sms: Tänk om hon visste hur man är. Hon skulle skilja sig direkt. Hahaha Har leget med 14 redan i år och vi är bara i maj.
Svar: Fy fan. det kan inte vara sant. Jag vill att du kommer hem nu.

Förklaring: Min fru blev mottagare istället för min vän. Tycker så synd om henne.

 http://www.felsms.com

[julkortfelsms.jpg]


Update.

Fick en personlig väckning imorse, av chefen, hade försovit mig!! Håkan var ute i svängarna så han kom förbi och hämtade upp mig, blev ändå bara en timme sen, jobbade sedan till åtta. Det är sjukt vad folk köper blommor, för flera tusen?! Blommor liksom, hehe men jag klagar inte... Sen kom Nadja som hade handlat lite, vi åkte och mötte Sarah & Issa vid solexpress, solade och snackade lite. Nu är jag bara hemma, pratade med Tiff för ett tag sedan, längtar efter dig!! Men nu kanske det är bäst att jag sover så jag inte gör samma misstag imorgon, då är det jobb igen 10-20 yey. Nattipuss. SNART ÄR DET JUL btw, har knappt hunnit tänka på det..


Deal? Goodnight.


Haha!


update.

Lördagen vart lyckad, jag & Frida åkte först till Sumpan för att möta resten sen åkte vi till Softbar, slutade dock ganska tidigt! Fast med nattbussen så är man ju ändå hemma vid fyra.. (Glömde kameran hemma såklart så inga bilder bleev det) Sen jobbade jag hela dagen igår och idag var jag först i stan med anna, sen åkte jag till Häggvik och blev upphämtad av Nadja & Coffei. Vi åkte först till Stinsen och handlade lite klappar sen vidare till Kista där vi mötte på Emmie & hennes Mami. Nu är jag typ jätte trött, jobbar enda tills söndag också, suger verkligen :) Menmen, hörs sen. PUSS


nostalgitripp.


So tell me, what do you do when you realize all your dreams have come true?


Lördag.

Fäärdig, alldeles strax är Frida här yey, då blir det till att ta fram finvinet ;)! Ses i vimlet peeps, PUSS


Update

Kom precis hem från jobbet, gick fort & bra. Men Simon på jobbet lyckades övertala mig att hänga med på utgång i staden & därefter lyckades jag övertala Frida, såå det är kvällens planer. Jag börjar inte förrän vid tolv imorgon som tur är, till skillnad från Simon & Frida som börjar tio, yes. Haha juste, igår, tänkte ju lägga mig tidigt men så vart det inte, vid 3 snåret vinglar Emmie & Linus in, haha HERREGUD säger jag bara, om jag skrattade. Lilla Emmie, du vet att du inte kan dricka mer än två cider då blir det sådär ;)♥ Har jätte lust att lägga in en video ifrån igår, men jag tror inte hon blir så glad på mig då! Jag gav dom iaf en varsin sovplats men somnade inte förrän vid fyra-fem. Jaja, nu ska jag hopp in i duschen, hörs laater! PUSS


i still can't sleep...


Save tonight.

Go on and close the curtains,
'cause all we need is candlelight.
You and me and a bottle of wine,
gonna hold you tonight..


Take my hand and walk with me,let me show you what I'm feeling.

Kom hem från jobbet för ett tag sen, tjejerna ska dra ut tänkte nästan dra med men fan så kallt det är uteee, vill bara gå i IDE. Så jag har bestämt mig för att bara vara hemma. Åhnej tror jag börjar bli en sån där tråkig människa som bara sitter hemma varje helg?! Förstår inte vad som händer men har inte alls någon lust längre, inte på samma sätt iaf. Jaja, det är väll bra i guess.. Sarah kommer nog hit snart, blir att titta på film. Imorgon kallar jobbet igen. Trevlig fredag, och ha så kul ikväll babes, puss!



åreåreåre


I've got a feeling.

Oj, dålig update. Igår jobbade jag hela dagen, sen åkte jag hem och hittar Emmie sittandes i min säng med mat åt mig, söt! Vi gjorde inget speciellt, kollade paradise (Så glad att Andreas åkte ut!) sen gick vi och solade. Känns som vi ändå sov länge inatt men eftersom emmie ska snoooza i tre timmar innan hon faktiskt går upp så vart det väl  färre sovtimmar ändå. Nu ska jag äta frukost och sen åka och jobba till sju, får se vart kvällen tar mig. Pusspuss


sommar, jaaatack.


suddenly, your own problems seem so pointless.

 ♥


goodnight.


maybe someday, some beautiful day.

Kom precis hem från staden med Anna, köpte ett par skor till nyår, men vilket helvetesväder det var och fy så trött jag är nuu.. Kändes som vi var uppe hela natten och sitta på riskettan i 4h imorse var ingen höjdare! Nu tänkte jag iaf titta på Flickan som lekte med elden med mamma, sen blir det nog sleeptime. Imorgon är det jobb 10-19, yey. PUSS!


take my hand and never let me go.

Nu ligger jag i Annas säng och väntar medan hon duschar.. Har inte hunnit gjort så mycket, lagat mat och tittat på Paradise. OM jag är glad att Rami har kommit in i huset, haha äntligen händer det lite, ut med Catja & Andreas! Jajaa, nu ska vi väll sussa, eller Anna har tydligen startat en blogg (annnastekpanna.blogg.se haha) det kommer bli kul att läsa, så nu vill hon ta över datorn så hon kan skriva sitt första inlägg. Känns som det kommer bli en lååång natt. PUSS

Haha, vi hänger på Annas pa och hittade den hära fjortiZbilden på oss! love.



UPDATE 01.14: Annas blogg heter numera annaetela.blogg.se hon insåg ganska fort att annastekpanna inte skulle bli någon hit.

update.

Nu ska jag snart dra hem till Anna! För imorgonbitti ska vi och Nadja till körskolan för att gå någon säkerhetskurs, tråååkigt. Bra att man inte är själv iaf, efter det ska jag luncha med papi och sen åka till stan med Anna. Later, PUSS.

-


mysfaktor.

Det enda bra med vintern.


why regret saying something, you actually mean.

Hade jätte kul i lördags, så tack tjejer! På söndagmorgon kom mamma in & gav mig frukost på sängen sen åkte jag och jobbade, hade dock blivit ännu sjukare så dom skickade hem mig. Skönt. När jag kom hem hade mamma städat hela mitt rum, har jag sagt att jag har en ganska så snäll mamma? Spenderade hela dagen i soffan, lät mamma ha tvdosan så då vart det bara en massa skidåkning och fotboll, bra det så jag kunde somna en stund! Nadja kom förbi också och gav oss en julklapp från Arja (hennes mamma) haha så söta. Avslutade kvällen med The Holiday, älskar den filmen.


Se ut som henne och ha honom, snälla gud.


söndagsångest.


if you show me your heart, maybe i give you mine.

Somnade vid tolv igår, längesen jag somnade såå tidigt! Gick upp och jobbade vid nio.. Känner mig fortf sjuk, suuuger verkligen, men ska ändå iväg till Jasmine och träffa sötnosarna. Får se om det blir utgång eller vad som sker. Trevlig lööördag allesammans, puss!


.today.i'm happy.goodnight.


come back.

Vid sju imorse åkte jag och Nadi till väsby och jobbade, gick fort och bra dock var vi sjukt trötta inte vana att gå upp så tidigt direkt. Vid tolv var vi klara, då åkte vi och käkade lunch och hälsade på Truckledarna (haha). Direkt efter det åkte jag och jobbade på blomster, börjar känna mig sjuk, så det gick lite segt. Jag verkar ha smittat Nadi också, (6) vad tror du, svininfluensan eller har vi alltid för lite kläder på oss? Ikväll blir det iaf bara en lugnkväll framför Idol. Jobbet kallar hela helgen, får se om det blir någon slags utgång imorgon. Trevlig kväll, PUSS!


always.

haha, gullunge.























i'm still here.


kvällens update.

Dålig uppdatering, har inte så mycket att skriva, känner mig sjuk. blä. Imorgon ska jag upp halv sju(?!) för att åka iväg och jobba med nadja hos min papi, där jobbar jag till tre sen åker jag och jobbar på blomster till halv åtta. Känns bra att alla längtar till helgen medans jag nästan vill slippa den (men bara nästan). Jaja, vi hörs imorgon turturduvor, natti!

Jag har världens finaste vänner.

Godmorgon tänkte jag säga men klockan är ju faktiskt halv 5, känns som jag sov länge idag men är ändå inte utvilad! Jag var ioförsig uppe ett par timmar längre än Nadi. Nu har vi precis sminkat oss och tittat på Paradise avsnittet från igår, hon ska träffa Jenny om ett tag och jag tänkte väl bara åka hem, får se vad kvällen bjuder på. Imorgon kommer min fian hem, sen äre bara en till tös som fattas (TIFF) så är allting som det ska vara igen!! PUSS



-


Update.

Handladet gick bra idag, är nästaan klar med alla julklappar nu, otroligt. Bigge ska ju ha massa special editions grejjer så det måste jag beställa hem. Sen därifrån drog jag direkt till jobbet, gick fort och bra har mest dekorerat vilket alltid är kul ;). Efter jobbet tog jag bussen hem till Nadja, vi har mest tagit det lugnt, tog en sväng till Alfa och köpte chips. På vägen hem hälsade vi på Kimmie, stod och kastade sten på hans fönster tills vi faktiskt fattade att han har en mobil! Nu ligger vi hära, gör lite bus. Imorgon blir det lugnt, har verkligen ingenting planerat, sköönt! Nattinatt på er, puss!


23.00

I've been lonely, I've been waiting for you
I'm pretending, and that's all I can do, The love
I'm sending ain't making it through to your heart.


Bilder från i Lördags!

Innan på blomsterlandet, Hannah och Frida ;)

I Taxin till Julfesten, het diskussion.

The bosss!

På väg från Julfesten.

Haha snygga Håkan.

Puss!

Bus i taxin påväg till Jesper.





Hos Jesper!

The creeew ;)

Jeppis!

Såååå fint hem.

Högt upp vare!

Jag med snyggHåkan.


Sötnosaar. (Precis innan Hanna spillde heela sin drink på dyra mattan & mac datorn, haha)

Inne på Grodaan..


Been thinkin about this all damn day..


Livet leker inte bara för att man är barn.

Skulle ju ha övningskört idag men det blev inte av, så vi bakade pepparkakshus istället, hehee! Vid tio tiden skjutsade pappa hem mig så kom min Hulis förbi, känns som evigheter sen jag träffade den tjejen, fast det var väll i lördags? (3 dagar är en evighet dock!) Vi orkade inte gå och sola men vi hade ju en massa att prata om istället. Nu ska jag försöka lägga mig tidigt, imorgon ska jag handla julklappar sen åka och jobba. GODNATTPUSS ♥
(och grattis lawie på 20års dagen :)



Haha visst vart det fint? ;) Självklart skulle pappa förstöra genom att ställa dit en hawaibrud & en minitruck!


Cause I remember every word that you said, It all keeps spinning around in my head. I keep on forgetting to forget about you!

Kan aldrig sova på nätterna längre, får paaanik! Antagligen för att det alltid cirukulerar en miljon tankar i mitt huvud. Finns det inte någon slags sömnterapi som man kan gå?! Nu ska jag strax åka till väsby iaf, övningsköra & så, sen blire kanske en solning med Nadja. PUSS



-


Ju högre man klättrar, desto högre blir fallet..

Nu har jag kommit hem från några timmars arbete. Försov mig nästan idag även fast jag började klockan tre, känner mig fortfarande helt slut sen lördagen! Haha, orutinerad (?!) Men jobbet gick bra, stod mest och snackade om festen, tydligen hade det hänt en del skandaler efter vi dragit, hehe det är ju alltid kul att höra! Nu försöker Frida få med mig på en utgång i helgen igen bara för det vart så lyckat sist, men får se oom jag orkar! Jaja, nu tänkte jag äta lite chips & dip i min ensamhet och vänta in Paradise. PUSS!



miss yoooou!


-


Lördagens bravader.

Haha kvällen igår var helt galen, längesen jag skrattade så mycket!

Började alltså kvällen på Blomsterlandet, därifrån åkte vi sen taxi runt 6 tiden till Julfesten. Måste säga att det kändes lite konstigt till en början, alla kände varandra och jag kände fanimej inte en kotte! Eller okej kanske ett par st men ändå. Haha, efter att tag började dock alla bli så onyktra så helt plötsligt kände man alla? Det var iallafall jätte trevlig men vid 12 tiden tog vi taxi hem till Håkans kompis Jesper, så sjukt fint bodde han, så avundsjuk, men han lovade att ge mig lägenheten när han flyttade hehee.. Var där i kanske en timme sen tog vi taxi vidare till någon gayklubb, haha har nog aldrig kommit in på en klubb där det varit så mycket snygga killar, så det var ju lite jobbigt. Man märkte ju att Håkan var stammis iaf ;). Efter ett tag mötte vi upp Jessica & Knappen för att dra vidare, men honom skulle vi tydligen lura bort och även den andra snubben som vi lurade in i en taxi, haha ändå var det bara jag som kände mig dum! Sen lyckades vi iaf lifta med någon kille till nästa ställe där vi var till 5. Efter det vart det dock lite jobbigt, tappade bort dom andra och virrade runt helt själv, mitt lokalsinne är inte det bästa, eller det existerar inte ens. Men hemma var jag vid 7 snåret. Så nu mår jag som jag förtjänar :) Oj vilket långt inlägg det blev haha, men kul hade vi! 

Bilder kommer när jag fått tillbaka kameran av Frida, här är lite mörka bilder från mobilen iaf. PUSS


SnyggHåkan, LillFrida och Hannah.

Haha Conny, roligt att ens chef försöker göra än drunk!

Folket började dansa!

Taxi till Jesper.


trying to dress up, when i'm missing you.

Nu ska jag skynda mig till stationen och möta Maria, sen blir det JULFEST! Och alla ni andra får väll ha så roligt på Bakfickan ;). PUSS!





are you ready for love?

Nu är jag hemma igen efter att ha ägnat morgonen åt att städa hos Mems. Hade jätte trevligt igår, blev ganska mycket folk tillslut. Nu är det bara till att äta mat duscha och börja om igen. Ska åka till blomsterlandet vid halv sex så vi alla åker tillsammans därifrån till Skeppsholmen. Ska bli skojj!

Haha ja det här är väl bilderna som lyckades tas igår med mobilen! Enjoy.






Måste ju skänka en tanke till Nadja & Coffe som spenderade hela natten på sjukhuset!

thousand of people, but all i could see, was you.

Nu är jag hemma igeen, handlade klänning till imorgon och lite annat. Haha Issa måste vara vääärldens segast att shoppa med, var säkert inne i samma butik 75ggr för hon aldrig kunde bestämma sig (: Men nu måste jag skynda mig iväg och möta Mems så vi kan åka hem till henne. Linus muckar idag (GRATTIS!) så vi ska ha lite fekke, men trevlig kväll allesammans. PUSS&KRAM

kiss me.

Nu ska jag till Stinsen med Issa, måste springa till tåget som vaanligt. PUSS!


"Det här kommer håkan att få fa-an för!"

Haha varför är det aldrig såhär roliga julkalendrar längre?

                         

-Håkan, varför har du blivit så lång?
-jag har väll inte blivit lång?
-du är till och med längre än mig
-jo jag växer ju så mycket i min ålder
-mhm, Håkan skulle jag kunna få titta vad du har i dina strumpor?
-Jag har väll ingenting i mina strumpor, bara tår & sånt.


you only live once.


SAIL.AWAY.WITH.ME.HONEY

Har egentligen inte så mycket att skriva idag, halva dagen har varit på topp halva dagen, inte lika mycket. Imorgon ska jag iväg och shoppa med Issa, har verkligen längtat till den här helgen, blir mycket roligheter och äntligen en helg då jag slipper jobba! Fast jag börjar faktiskt trivas på mitt jobb (efter typ 3 år?!) roliga människor. P&K



your secret's safe with me.


so what if it hurts me.

Imorse när jag vaknade och såg solen trodde jag nästan att det var sommar, men icke, det var fanimej frost! Tänkte hänga med nadi till övik men fick inte plats i bilen, så har bara tagit det lugnt hela dagen och blivit frisk! Imorgon ska jag jobba 10-19.30, sen kommer nog mems förbi så vi kan planera lite för fredagen. Nu blir det mys för hela slanten! PUSS


GODMORGON,

Lyssnade på NRJ imorse med Tyra och Bella, haha lite roligt faktiskt. Det handlade om "Vad tjejer gör som ni inte borde göra", så killar fick smsa in frågor. Här var några stycker som dök upp:

"Tjejer ska alltid prata med än när man kollar på tv eller film sen klagar dom på att man inte lyssnar, vad är grejen ? Jag tittar ju på tv!"

"Varför ska ni alltid gå på toaletten tillsammans, kan ni inte bara gå själva?"

"Varför ska tjejer överanalysera allting hela tiden? Vi killar säger vad vi menar det finns inga dolda budskap vi är inte tillräckligt intelligenta för att baka in några dolda budskap."

" Varför måste ni prova samma plagg i tio olika butiker & tvinga oss att följa för att slutligen inte handla skiten?"

Är vi verkligen så jobbiga? Vi pratar under film för att hela tiden hänga med vi kanske inte förstår allt, vi går på toaletten tillsammans för sällskapets skull sen kan man passa på att skvallra lite, vi överanalyserar allt för vi tror att ni är smartare än vad ni kanske är, och vi går till olika affärer för att hitta det perfekta plagget så vi inte ångrar oss över det första köpet. Vi är inte mer komplicerade än så :) PUSS!


I wanted you to fight for me.

I guess that sometimes we do things just to hurt ourselves, to see if we can feel something. Cause why would we else put us in that kind of situation? We want to chase someone we can't have, and we ignore the ones worth having. I'ts like we're playing a game, with no winner.
We need the excitement, so we take risks, we take the risk to hurt someone we love just so we can feel alive, even if it's just for a second. But then you'll see, what comes around goes around, and suddenly you stand there, all alone, and you start asking yourself.
-Was it worth it?



,



stuck.


,


update.

Skulle egentligen åkt till pappa och köra lite bil, men nu börjar jag känna mig jävligt sjuk så det lär nog inte bli av. SUCK orkar inte vara sjuk, inte den här veckan då jag har massa roligt på g. Jaja, får äta massa soppa typ. P&K

1 december


yummie.


RSS 2.0