Life is so much more enjoyable now that I've decided I just don't give a fuck.

Var nyss ute & mötte Tiff och Alex en snabbis och snart kommer Hulis hit. Då blir det trevligheter mån ni tro, det är vi trots allt värda, typ.. Imorgon börjar min heltidstjänst så det blir massa jobbandes framöver, hej tråkiga vuxenliv. Trevlig söndaaag, puss!



 




Guess what...

Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar.  Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen. Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade. En ankas kvackande ekar inte. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.  En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis. 80% av alla miljonärer kör begagnade bilar. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår. Fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.



[source:rikauteliggare]

LOVE.

Är helt sluuuut, gick upp åtta imorse för att jobba. Men kul hade vi igår, som alltid!

Ikväll fick jag besök av Hulis och Anibanani så vi kunde sitta och skratta åt gårdagens dumheter.
 Det var väll allt, imorgon kallar jobbet igen. Nattinatt!

 


....like a rockstar











Goodnight.


-


Härlig start på dagen....

ååååh, somnade inte förrän vid tre halv fyra inatt. Så jag var inte direkt pigg när jag gick upp vid kvart över åtta imorse. Så när jag kommer till jobbet vid halv tio så frågar dom förvånande vad jag gör där. VA?! Du börjar ju förrän klockan ett. Nehee okej vad bra det hade jag ju någon aning om, ¤%/)#%"), så det var bara att ta bussen hem igen. Jaja nu hinner jag se Våra bästa år iaf. Godjävlamorgon!

Like winter, you're cold, but beautiful.



(På vägen till Östersund)


You keep me awake.

Sitter och pluggar teori, bara 140 sidor kvar..... Senare ska jag till vaesby, roligare än så blir det inte! Juste glömde säga att igår när jag och Nadi skulle ta bussen till mig så såg vi Anna komma körandes, sicken vacker syn! Skjuts hem fick vi också ;).  Pusspusspuss.


-

The hardest thing in life is to know
which bridge to cross and which bridge to burn.


we never stop waiting for something..

Idag har jag hängt hos Nadi, lagade lite goood mat.. Så helt plötsligt dök det upp en söt rådjursfamilj utanför huset!! Hej vinterland. Sen lite senare drog vi hem till mig myste lite och spelade Petville ;) haha. Biggles har kommit hem också! Skönt, då trackar Bus han på nätterna istället för mig. hehee.. Nej nu ska jag gå och vara lite social. Puss på er!  


Update.

haha det känns som att vi har startat en ny hobby tjejer..


I thought forever meant a lifetime...

Godmorgon, typ. Helgen bara for förbi, var i Dalarna och hälsade på mormor och kusinen! Tänkte köra en utgång på lördagen men självklart upptäckte jag att jag glömt mitt leg hemma i Stockholm så jag hängde hos Kusinen & hennes kille i deras nya hus ist. Nästan lika bra det för fan va det snöade och var kallt. Min mamma som är världens segaste körde 60 på alla 100vägar så gissa om det tog lång tid att komma fram när vi åkte i fredags...

Igår hängde jag med Nadi & Mems åt godis & tittade på Spanglish. Lite senare idag ska jag ta bussen till Euran och möta upp Emmie igen. Btw Grattis Larssa & Antonii som fyller år idag, och Grattis Annibanani till körkortet!!! Snart är det Min & Hulis tur sen blire roadtrip för hela slanten! Visst? 
Hörs later, Puss! (Bus vägrade ta bild med mig så hon fick ta ett enskilt foto..psykkatt)


goodnight.


don't let me go..


Fredagens.

Det vart visst inte direkt Dalarna, hann till och med komma hem och leka med camen, hehee! Ville bara tala om att jag ska inteee till Dalarna för att köra upp som vissa verkar tro, riktigt så långt har jag inte kommit! Men datumet är iaf bokat nu för uppkörningen, ih, snartsnartsnart! Hajdo Märsta, PUSS!


What if you could run away, and leave it all behind?

Klockan är redan halv tolv och jag känner mig allt lite rastlös. Brudarna drog för ett tag sen, mmmyskväll. Imorgon är det fredag, sjukt vad veckorna går fort, hinner inte ens tänka så är helgen här igen. Imorgon ska jag iaf köra sen drar jag direkt till Dalarna, jobbigt att lämna tjejerna över helgen (hur patetiskt det nu än låter) haha men ni får dansa loss åt mig! Så hörs vi alla på söööndag, trevlig helg! PUSS


I wish you could hear all the words i'm too afraid to say.

Idag var jag och körde, gick braaa. Snart ska vi boka teori & uppkörning, hi! Eller okej det lär ju inte bli förrän om en månad men ändå! (a) Nu ligger jag Nadi Emmie & Jassi i sängen och väntar in Ida & Nattis sen blire mys för hela slanten! Trevlig kväll, puss! (lite dåliga webcam bilder)


and you have mine.


What I want, and what I need, has become the same thing.

Snart kommer Hulis hit. Man kan inte alltid ha bra dagar, då är det tur att man har så fina vänner. love you.
Idag har jag kört, imorgon ska jag köra och på fredag ska jag köra. Sen får vi se vad som händer. Trevlig kväll, pussis!


Get carried away.

Jag är såå glad att SATC har börjat om på tv igen, (för femhundraelfte gången)
alltid lika löjligt bra. Och snart kommer SATC filmen 2 på bio också,  I can't waaait!!


MITT STÖRSTA OCH TROGNASTE BLOGGFAN!


remind me why we decided this was for the best..


let's pretend none of this ever happened.

Fyfaan i helvete vad jag är helt slut i huvudet nu. Övningskörde idag i väsby, gick bra. Tills nu på kvällen då jag skulle köra gamla vägen hem. Såg ju fan ingenting!!! Tro mig det var bara massa gap & skrik i framsätet, eller jaa jag gapa & skrek medan pappa satt brevid och skrattade, typ. Usch, han mena på att jag kanske borde ta ett körkort som endast gäller dagtid, hehe.. Nerå! Nu ska jag inte få mig själv att verka dålig, jag har faktiskt blivit ganska duktig (a) förutom när det är kolsvart ute, kanske har nedsatt mörkerseende, vem vet!..  Jaja, Nattinatt på er!


håller tummarna imorgon för dig anna! hjärta.

Update.

Igår drog jag hem till Mems, vi gottade oss och spelade en massa Chicago. Vid halv åtta imorse fick jag skjuts hem, gick och la mig och sov till halv 2. Ångest, hatar att vakna så seeent! Speciellt eftersom jag missar "Våra bästa år" då, hehee.. Nu ska jag iaf göra mig iordning sen åka till vaesby, hoppas på lite övningskörning! Känner på mig att den här veckan kommer gå snabbt, för snabbt. Imorgon skulle det egentligen ha blivit en kryssning, meen pga brist i ekonomin så kör vi efter löning istället, så kan aalla hänga med ;) Puss på er!


I try to live life so that I can live with myself.


cravings.spring.summer.you.sun.this.


I'll admit, if I could go back and change a few things, I would.

När jag vaknade imorse var det första jag kände att jag ville ut och springa, bara springa bort en massa jobbigheter.. Tar på mig kläderna och tittar ut genom fönstret, JAA, sjukt taggad på att springa i nordpolen. Det här känns som längsta vintern eveeer!! Oh well, får väll hoppa i morgonrocken igen, göra en kopp te & plugga teori istället. Godmorgon!


-

Like the sunrise, some things just have to happen,
and all you can do is watch.


När vinet går in går vettet ur.




















Städning & glaaad musik..


It's like a cold wind is hitting my face, and you're gone.

Igår blev det en spontankväll, Nadi kom hit och lagade lite god mat åt oss. Sen vid åtta kom Ida&Nattis förbi och lite senare rullade även Jasminis in. Körde lite spel och drack lite vin och kanske även en drink innan vi drog en sväng på Bryggan. Avslutade kvällen på Statoil ofc, sen så kom snälla Coffee och körde hem oss! Ikväll tänkte jag ta det lugnt, ska jobba hela helgen. Men vi får se hur det går, tjejerna tjatar om utgång, och jag är ju trots allt ganska så lättövertalig, fan.






As soon as forever is through, I'll be over you.

Imorse mötte jag Annibanani och gick till körskolan, vi hade körtid samtidigt, dock ligger hon ett par steg före, haha men jag hoppas att du kuggar så jag kommer ikapp ;) (nerå) Efter det gick vi iaf och käkade lite lunch! Resten av dagen sov jag och senare åkte jag hem till pappa. Vi var ute och käkade och kollade på en dokumentär om Nacka Skoglund i 1,5h så jävla bra han är fan min idol nu!!

Imorgon ska jag nog inte göra något vettigt, så jag kan sova ut måånga timmar. Blir sjukt trött bara av att se hur skönt Bus har det i sängen ;) Nattinatt!


I didn't come here to hold you, now i can't stop.


you only live once, but if you do it right, once is enough.

Igår körde jag på körskolan, hm känns lite som att jag har stannat i utvecklingen, typ. Efter det åt jag iaf lunch med Anni&Dosy innan jag skulle iväg och jobba till halv åtta. Nu tänkte jag egentligen åka till matten, men jag vet inte, känns så omotiverande när jag ändå inte behöver den egentligen. Så kanske åker och pluggar teori med Anni istället. Btw har jag sagt att jag blivit erbjuden heltid på blomster? hur bra, as bra!



what i'm trying to say is..


Tack bästa hulis!

Min väska är återfunnen!! Vilken lycka. Hela mitt liv befinner sig i den väskan .typ. för ja själva väskan skiter jag väll i. (Dock så märkte jag att upphittaren hade roat sig genom att läsa igenom mina sms, haha, men det får man väll ta när man är så jävla klantig & lämnar väskan på bussen)


HAPPY B-DAY BROEI, getting old! ;)


you rock my world.

jag har verkligen världens världens världens världens bästa vänner, utan att överdriva. all kärlek till er!


I can't explain, and I won't even try.

Godmorgon, godkväll, godeftermiddag, beroende på vad ni hade för er igår. Fan så trött jag äär, varför sover du inte tänker ni, jag.vet.inte, tänker jag. Om ett par timmar ska jag iaf ta bussen hem till Mems. Sen kommer resten av babsen dit så vi kan föra innan det blir bakfickan. Ses i dimman, puss!


Fredagens.

b-day babe!

hjärtaa

my best half!

haha "ta kort på mig när jag häller upp mitt vin"

smaajl!

snygggmaria!


PUSS!


-

One of the cruelest things you can do
 to another person is to pretend that you
care about them more then you really do..


cause you don't see me like you used to.

Idag vid ett åkte jag till väsby med Nadi på ett ärende, trodde det skulle ta lång tid med tog knappt 5 min så vi åkte till Väsby C för att fika och vänta in Emmie. Som slutade 3h senare så där satt vi! Sen mötte vi iaf upp henne för att åka till Sollentuna och handla lite sen vidare till Kista. Nu har jag precis varit och solat tänkte nog strax sussa. Imorgon ska jag till frisören sen blir det jobb till halv åtta och efter det fira tiffieebabe!! PUSS



tiff & jag cypern 07 ♥


without any kind of feelings, you won't get hurt .

Idag vaknade jag på rätt sida .. Vid tre tiden drog jag och Ida till Kista för shopping, haha som vi höll på och vela, men till slut hittade vi nog det vi ville ha eller vad säger du Idahoe? ;) Sen åkte vi vidare till Sollentuna Centrum för en fika & nu är jag hemma igen. Ringde nyss & sjöng för Tiff, haha så känn dig speciell, för med min sångröst försöker jag verkligen undvika sång i alla dess former. Like you know..

Nej nu ska jag göra en varma koppen, imorgon är det matte & yttligare en shoppingtur. Puss på er!


Godmorgon onsdag...

and GRATTIS TIFFBABE PÅ 20ÅRSDAGEN!! ♥


I liked who you were, when you was you.

Vaknade verkligen på fel sida idag, skulle egentligen gått till skolan & sen körskolan, men hade inte lust med något så jag la mig och sov igen. Sen åkte jag till Pappa och nu har jag precis tittat PH! YES jag är sjukt nöjd över att Jackie & Patrik vann, även om man redan vetat om det ett tag. Tråkigt dock att det är slut nu, haha, det går liksom inga andra bra serier just nu..

Men nu så är jag pigg, så jag vart jätte sugen på att installera in Xboxen som jag fick av pappa för ett tag sen, men när jag såg vilka spel som medföljde? Haha jag vene riktigt, skulle nog drömma mardrömmar...


So what if it hurts me?

Åh så trött jag ääär.. Är trött hela tiden.. Kanske ska börja sova mer.

Lördagen var rolig, jobbade först till halv 6 sen drog jag Hulis&Emmie till Sarah för att fira hennes födelsedag i efterskott. Åt tre rätters, körde lite spel, förade, sen drog vi vidare till Corner & Kungliga Carl. Lyckad kväll säger jag. På Söndagen var det bara att gå upp och jobba till halv sex igen, ingen höjdare men det gick. Sen idag har jag varit och övningskört, gick bra, dock höll jag på att köra in i en buss!! Nästan så jag fortfarande känner mig helt skakis.. Efter det drog jag och jobbade till halv åtta och nu ligger jag hära i sängen, the place to be. Har precis tittat PH, tänkte försöka plugga lite innan jag ska sussa. Puss på er.

Lördagens!


















RSS 2.0