00.40

Haha älskar den här reklamen, hon är så söt! "Kanske en liten palm"..
Nej men nu ska vi sluta flumma och lägga oss istället, eller nått, trevlig natt! PUSS


"For me, no problem"

Haha, Nadjas nya raagg!


a closer of something that never really started.

Imorse bestämde jag mig för att försöka vara frisk, det fungerar faktiskt ibland! Så jag gick först till körskolan för att övningsköra lite, gick bra, men drömde inatt att jag skulle krocka så jag var lite nervös, hehee! Efter det gick jag till frissan för att boka tid och sen tog jag en promenad och mötte Ems för att luncha på Campino.

Nu är jag hemma igen, och jaa, jag känner mig faktiskt lite friskare! Haha, får se hur det känns senare ikväll, och vad vi ska hitta på! PUSS


See how deep the bullet lies.

Råkade somna om imorse så jag missade provet, braa.. Sen har jag bara legat här, tittade precis på Underbara Älskade (eftersom mina kära vänner aldrig vill se den.. Som jag har tjatat!) men fan så jobbig den var att titta på, very sad. Nu väntar jag iaf på Hulis, så vi kan laga lite mat och snacka skit. Blir knäpp av att ligga här helt själv, en dag till så kommer jag nog börja prata med mig själv. Meeen, imorgon är det iaf körskolan på schemat, sen får vi se vart kvällen tar oss. Pusspuss


think about it.


Nothing's ever built to last.

Imorse krigade jag mig verkligen upp ur sängen. Skulle vara på jobbet 10.00! Knappt någon sömn fick jag inatt heller och jag känner bara hur jag blir sjukare istället för bättre. Inte så konstigt kanske när jag åker & jobbar fast jag egentligen borde sovaaa.. Vid åtta tiden var jag hemma iaf och nu är jag helt slut, måste plugga matte ikväll också eftersom jag tänkte göra provet imorgon. För det orkar jag ju!! Nä nu ska jag sluta vara neggo och göra något vettigt istället. Tack för alla "krya på dig" hälsningar haha, dom har nog hjälp lite, speciellt Annas ^o) Puss! (och grattis pettie på 21års dagen! ♥)


what i wanted? i wanted you to fight for me.


Min måndag.

Humör: trött, sjuk,ledsen,glad 
Gjort: legat här
Planer: ligga kvar här
Kläder: trosor eller trosa (?)
Ser på: det här
Lyssnar på: tvn från vardagsrummet
TV: väntar in dagens höjdpunkt, PH.
Dricker: hostmedecin
Äter: huvudvärkstabletter
Middag: alvedon
Bästa: att jag har tid att tänka hela dagen så
jag slipper göra det när jag ska sova på kvällen (:
Sämsta: att jag inte kan göra det jag vill göra.
Dagen i helhet: antagligen, sjuk(t) tråkig.

-


True friends; when the world steps out, they step in

Vaknade upp imorse med en sjuk huvudvärk och halsont, as bra. Hjälpte inte direkt att Bus fick något jävla frispel inatt så man knappt fick sova en blund. Så tanken var att jag skulle försöka sova hela dagen men så kom jag på att jag skulle åka och köra med pappa. Vill bara ha mitt körkort nuu, så vid fem drog jag iaf till väsby. Nu är jag hemma och har precis tittat på PH, tänkte försöka sussa. Imorgon är det Matte, träning & träffa Tiff på schemat, så snällaaa gör mig frisk... Nattinatt

I promise.


Lördagens!









GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN BABE ♥


i just don't get it.

Efter den ganska kaotiska natten så ligger nu jag mems & hulis i min säng. Stundens dilemma, stort ha-begär utav chips & dip, men vem orkar.. Skjuts någon?!


Fredagens.

Blev en spontan kväll igår. Träffade upp Tiffbabe på dagen för att fika, sen på kvällen drog vi till hennes mamma och drack lite vin & körde ölspel. Vid elva snåret åkte vi och mötte upp Tiffs kille och hans kompisar på stationen. Skulle alltså tatt tåget till Sollentuna men efter liiite komplikationer så blev det taxi istället. Drog in på Stinsvillan och var där till stängning, sen drog vi vidare till någon typ av hemmafest, det var ju inte igår man var på det ;) Träffade flera härliga människor, så kul hade jag! Vid 6 tiden somnade jag iaf som ett barn.



 


Goodnight.


Great minds think alike! We really do..




(Frågan är vart jag var på s-v-e-n-s-k-a lektionerna?)


It's a cold thing you never know all the ways I tried.

Imorse promenerade jag till körskolan för att övningsköra lite, lyckades till och med köra ut från parkeringen idag, känns som att jag gör framsteg! Efter det åkte jag förbi Emmies jobb och hämtade min kära mobilladdare, man får ju l i t e ångest när mobilen är död. Senare på kvällen åkte jag hem till pappa för att köra lite yttligare, sen åt vi middag & tittade på handbollen. Försöker alltid undvika att bli insatt när Sverige spelar vare sig det är handboll eller fotboll Vm eller Em, för det går ju ändå alltid åt helvete och då blir man ju bara sur. Pointless.. Nu är jag helt trött, är hela tiden trött, vill gå i ide. Jävla vinter. Godnatt!


Längtan..

Jag har nog aldrig längtat så mycket till vår & sommar, komsikooom!!










someday, somehow.


you change your mind like a girl changes clothes.

Me like den nya jokern, en riktig söderkis, han bara måste vara bajare ;) And yes att Catja åkte ut!!
 
Sorry för dålig update, har inte haft någon lust. Idag har jag iaf varit hemma och löst lite ekvationer sen åkte jag med Mina Issa & Frille till bl.a. donken & nu så tänkte jag sova. Nattinatt!

 


Fredagens.



Btw, GRATTIS Mini till körkortet!! Och TACK för att du ger mig ännu mer ångest över att jag inte tagit det!!

 


Goodnight.


Dagens skratt.

Haha om ni inte läser dessa bloggar så gör det för guds skull!  http://Egoinas.se   http://Egoinasmamma.nu


Mattestund.

Våran mattelärare är sjukt bra, han ser ut som Pettson, om ni ville veta. Mina Asghari ville både applådera och gå fram och krama honom så fort han visade sina logiska uträkningar! Efter en stunds arbete tar han upp sin flashiga mac dator, så hör vi hur han sitter och fnissar samtidigt som det kommer något ljud från datorn, (vi hade ju våra misstankar där) men så säger han "kom Matilda" (att han ens visste vad jag hette) Va nej vadå. Han ba jo jag har hittat den här Waltizing Matilda på youtube och skrattar. Haha okej? Vet inte om han försökte håna mig eller om han helt enkelt tyckte att det var väldigt kul? Gulligt.


For you.


And I remember every word you said..

Vid 3 tiden hämtade Anna upp mig, och körde oss till körskolan. Duktig tjej! ;) Där vi satt och pluggade teorin, eller spelade spelet på datorn! Efter det åkte jag hem till henne en stund, och nu är jag hemma igen. Inte speciellt händelserik dag alltså. P&K


Always by your side, always.


No, you never were, and you never will be mine


Cause you don't see me like I wish you would.

Lång men rolig dag. Imorse vart jag väckt av sju miljarder gubbar som borrade (kändes det som iaf), sen drog jag till skolan med Anni för att läsa lite matte, ambitiösa tjejer vi stannade till och med kvar en stund i bibblan ;) . Självklart missade vi precis bussen, så vi tog en tur ner till centrum för att köpa block och almanacka. Sen drog vi vidare hem till Anni där vi käkade lite och ritade i våra almanackor eftersom Anni köpt nya färgpennor (haha as söt)! Efter det åkte jag till Väsby för att övningköra med pappa och käka. Vid  7 tiden körde han hem mig så jag kunde gå på "Hopplös mix" med Anna, mamma & Nadjas mamma. Haha hade ingen aning om vad det var för något, det hade med Korpen att göra iaf. Men sjukt kul visade det sig vara, det var typ en blandning utav aerobics&styrketräning. Det var vi och en massa gamlingar i rosa tights! Så det ska vi börja syssla med 2 ggr i veckan ;) Märker att min kondition inte direkt är på topp! Oj va långt inlägg det blev, men strax kommer Nadja hit och joinar till Paradise. Puss!


As if a good thing ever could make up for all the pain.


Måndag.

Jätte onödig dag i skolan, åkte bara dit och blev uppropad sen fick man åka hem igen! Som tur var så hängde Anna med mig hem, hon var as taggad på att städa min garderob så självklart fick hon det ;) Jag själv började städa mitt rum. Se så fint det blev! Haha, så tack för hjälpen babe! Nu väntar vi in Paradise, PUSS!




Update.

Nu ska jag bara klä på mig sen bär det av till skolan, får se om vi tar bussen eller om Annis mamma hämtar upp oss! Hm kanske borde leta upp något block & penna, och pengar till mattebok kanske man behöver? Åh vad förberedd jag känner mig. Hörs later, P&K!

So where are you standing now?


00.00


Happy B-day om 48 min babe!

 

 



love.

Klockan 00.00 i natt fyller Saris hela 20 år! Så jag ska strax åka med Nadja till henne och fira lite, dock så hänger vi inte med på utgång men vi tar igen det den 30e när hon ska firas ordentligt! PUSS.

 

The Hills mara!


goodnight.


update.

Orkar inte skriva ner hela storyn från igår, men som tur är så har Nadja tagit sig tiden och gjort det http://nattus.blogg.se haha jag tycker det låter som vi hade väldigt skoj!

Ikväll blir det nog lungt, även fast Ida ringde för en timme sen och bönade om att vi skulle ut ikväll igen haha. Men icke, jag tror Emmie kommer förbi och myser med mig. Ni andra får väl ha en trevligt lördagskväll! PUSS

It's the little things that makes life big!















Godmorgon lördag.

Åh vad pigg jag är idaag. Min mamma hon är så söt ibland, haha hon passar alltid upp mig dagen efter jag varit ute, som om jag skulle vara sjuk, och jag upptäcker alltid på morgonen hur hon har städat upp i rummet och gjort i ordning så jag bara ska behöva lägga mig i en go säng när jag kommer hem! Hon är bra gullig hon. För en stund sen kom hon in med lite soppa, men måste säga att det bara påminde mig om när vi tjejer var i Alanya och råkade blanda spaghetti med potatis&purjulök soppa, haha minns ni? Fyfan det var allt annat än gott!

Gårdagen vart jätte lyckad, bilder kommer in senare! Nu tänkte jag titta någon film, P&K


Även bus kom in med lite kärlek!


Today i will be happier than a bird with a french frie!

Ikväll ska vi fira ungtuppen Håkan! Ska strax till jobbet för att ta ett glas vin med tjejerna sen blir det vidare till Sollentuna där det blir Kareoke och firande av Håkan. Efter det drar vi till staden för utgång, där kommer vi även möta upp mina märsta babes :). Tror på en toppen kväll!! Ses i dimman, P&K.


-


I'll be by your side you know I'll take your hand.


Yran 07, helt klart 3 av dom roligaste dagarna i mitt liv! Haha min tokfia. Jag älskar dig.







always and forever!


you think you know, but you have no idea..

Vid 4 tiden idag åkte jag till väsby och mötte Tiffie, vi tog en fika och skvallrade lite. Gissa om vi hade mycket att prata om, behöver nog ett par dagar till för att hinna prata ut om allt. Efter det åkte jag tillbaka till märsta där Nadja och Coffei hämtade upp mig. Åkte hem till Nadja och åt good mat, dom har köpt någon ny grillgrejj som man har på bordet, haha dom där två asså.. Nu är jag hemma igen, jag och Nadi var lite busiga, hon körde hem mig, och jag fick till och med köra dom sista 50m själv ;) Haha, men hon var nog lite rädd, speciellt när jag började fråga om vart gaspedalen satt! Vad jag längtar tills den dagen jag har körtkortet i min hand, om det nu händer!




goodnight.


Kvällsupdate.

Vart ingenting idag, såklart. Så nadja kom över på en gråtfilm istället! Pratade lite framtid också, har hittat det jag vill plugga här i stockholm, trodde bara det fanns i Leksand! Så då vart jag lite glad i själen må ni tro, då vet jag att det finns ett andrahandsval om jag inte kommer in på första! Nu har fian min åkt hem till Övvik igen, får hoppas att det inte dröjer allt för länge innan man ser henne igen. Tänkte strax försöka sova lite eller nått, imorgon ska jag träffa tiffen, får se vad vi hittar på! Puss på er.

Let the music take you to another galaxy.



he could never love me, just as I could never love him.

Fastnade vid msn till 5 inatt, jag som tänkte lägga mig tidigt! Börjar bli old, tror jag har hamnat i någon slags 20års kris, om 6 månader är jag 20, fan vad mycket. Jag har inte ens gjort allt jag velat göra innan jag är 20!! En stor fest ska jag ha iaf, det måste jag ha, när jag fyller 20 alltså.

Hade tänkt vara med tiffen idag, vet inte hur det blir med det? Sen ikväll blir det väl att träffa tjejorna, får se vad det blir för bus, utgång? Nu blir det iallafall duschen, puss!


2007, det var tider det!


goodnight.


meet me halfway?

Home sweet home. Fast det har varit skönt att varit borta, har inte gjort så mycket. Mest shoppat, spelat kort och träffat släktingar. Så fort man kommer hem känns det som all hets börjar igen, haha, på måndag börjar matten, kan inte säga att jag längtar, sen börjar också alla körlektioner. Sweet. Det är mycket jag vill hinna göra innan sommare, men tvivlar på att jag kommer hinna allt. Will see will see..  Nej nu ska jag ringa en vända till tjejorna, hörde att det ryktades bus imorgon?! PUSS






-


It takes some fears to make you trust.

Är helt slut idag. Imorse åkte jag till issa och hämtade lite grejjer, sen vart det mat från campino och nu ligger jag här och tittar på Kalle & chokladfabriken. Imorgon ska jag till släkten i Östersund, så jag måste packa, hatar verkligen att packa! Men det ska bli skönt att komma bort till lugnet i några dagar..


Nytt år, nya tag.

Nyårsafton vart riktigt lyckat, jag hade skit kul hela kvällen/natten, nyår är inte överskattat!

På morgonen åkte jag och mötte tiff på flygplatsen, äntligen hemma, så som jag har saknat dig, min tiff! Direkt efter det åkte jag hem till Issa för att hjälpa till att förbereda allt, vid sju kom alla tjejorna. 14 brudar som trängdes runt Issas lilla matbord gjord för 6st typ, haha fick till och med dela stolar. Halv elva drog vi till Sigtunagolf och festade vidare. Om jag hade roligt, tack tjejjer! Ni är bäst.

Ser redan framemot 2010, haha fast vi kan ju vara pessimistiska och säga som Ida sa igår "Ett till jävla år!"
Här kommer sista bilderna från 2009, och första från 2010;






















RSS 2.0