Mys.

Hade visst glömt att publicera det förra inlägget! Skit kul att min dator där alla bilder ligger på nu är paaaajjj, helvetesfan! Men får väl hoppas att den går att fixa utan att bilderna försvinner (speciellt midsommar bilderna), var inte direkt bara några stycken.. Jaja nu ska jag iaf åka iväg några dagar, kommer förmodligen inte ha någon mobil, fyfan va skönt! :) Men hare så braaa allla, PUSS!


Utkast: Juni 26, 2010

Fyfan va roooligt jag hade det igår, även om allt slutade i kaos så hade jag en toppen midsommar ute i Östhammar och Öregrund. Nu ligger jag och Hulis hemma i sängen totalt utslagna! Bilder kommer när jag orkar, PUSS.


...


hjärta dig.

Imorgon är det äntligen midsommar, sen är jag leeeedig, jag vet att jag redan skrivit det men ändå. Helt slut var jag idag efter jobbet, och nu ska jag äntligen få sova ;) Det blir nog en grym dag i östhammar med alla brudarna, can't wait. Hinner nog inte säga det imorgon så GLAD MIDSOMMAR PEEPS. P&K


You’re out there, I’m still here…

Om 38h så är jag ledig i exaakt 1 vecka och två dagar, det ska bli så sjukt skönt, får ångest när alla ligger ute i solen & glassar medans man själv jobbar.... Men inte länge till, ska steka på stranden var eviga dag!

Idag har jag iaf jobbat sen åkt till Kista med Hulis Mems och Issa, handlat lite inför midsommar. Förhoppningsvis så blir det Östhammar på midsommar, skulle va skönt att komma iväg, kan till och med offra mig att inte dricka under middagen/lunchen hos Emmie så jag kan köra dit sen ;) ..

Nej nu är ska jag susssaa, imorgon blir det jobb sen drar vi till Hulis båt och tar ett glas rosé, sommarsommarsommar. PUSS!


20 fucking åååår..














































A day I wont remember, but never forget.

Tack tack alla som kom i lördags, hade en grym jävla födelsedag!! Och tack för alla fina presenter, och till mina tjejer som hjälpte till med allt förberedande, love you ♥..  Är fortfarande heeeelt död kan jag tala om, lovar att lägga upp alla bilder så fort jag orkar, kanske ikväll, kanske imorgon, time will teelll ;) PUSS&KRAM.

Update.

Idag är det finally fredag!! Efter jobbet ska jag handla, sola, städa och lite annaaat. Förhoppningsvis får jag lite hjälp av mems också ;) Skönt att jag slutar 5 idag så jag har lite tid på mig... Neej nu måste åka, trevlig fredag! PUSS


-


Good things come to those who smile.

Igår vart en heldag med Fian. Först åkte vi till Ikea, handlade lite smågrejjer inför lördag, sen åkte vi tillbaka till maxi för att handla yttligare grejjer. Efter det for vi till Sigtuna där Fian visade sitt gamla hem ;) sen hälsade vi på Emmie en stund innan vi besökte Millan. Vi avslutade kvällen med VÄRLDENS SÄMSTA FILM, All about Steve heter den, så ni slipper se den i onödan :) .. Idag har jag jobbat hela dagen, helt död är jag efter helgen. Skönt att jag har en ledig dag imorgon iaf, då blir det Staden med Fian & Hulis. Ska hämta lite Helium (haha vad bra det lät) och köpa klänning! Fan jag insåg nu att jag bjudit över 60 pers tills på lördag, hoppas nästan lite att alla inte kommer för hur helisike ska vi få plats?! Eller neej, ändå kul!

Juste bara för att få skriva av mig lite så är jag så jävla irriteeerad på mig själv, har tappat mitt visa kort IGEN! På 1½ månad har jag tappat tre kort, skäms över att få ringa  och beställa ett nytt igeen. Sen har min kamera fått flipp + min internetdosa eller vad det heter. Ibland blir jag så trött på mig själv....... Jaja, nu vart det världens längsta inlägg, men tänkte iaf åka och sola med Sarah nu sen kommer jag nog stupa ganska fort i säng. PUSS&KRAM



..


hjärta dig.

Mys med Fian har det varit hela kvällen lång, vi tänkte köra en runda på Blå och kolla på något band som spelade, men hell nooo! Vi körde på en fin middag istället. P&K


The time to be happy is now, the place to be happy is here.

Satansjävlar vilken galen natt det har varit! Klockan var nog inte förrän 7 imorse innan vi stupade i säng. Gissa om det har varit slitna tjejer idag, vid 2 tiden åkte vi och käkade bakismat och snackade om nattens bravader. Här kommer lite bilder, enjoooy.












When I get sad, I stop being sad and be Awesome instead. True story!

I onsdags när jag var ledig drog jag och Hulis på en spontan shopping till Uppsala, älskar uppsala, dit ska jag fan flytta någon dag.. Sen senare iaf åkte jag till väsby, hälsade på pappa och tittade på Tiffs nya lägenhet! Sjuukt vad alla bara flyttar nu, får lite smått ångest att jag inte ens ställt mig i någon bostadskö än..  Jaja, Sen igår jobbade jag och efter det åkte jag Emmie och Hulis runt i hennes stekbil och avslutade kvällen på bryggan! 

Juste, om en vecka och två dagar fyller jag 20jävlaår. Så på lördag nästa vecka får ni inte boka in något peeps ;) Nej nu måste jag göra mig iordning, det är ju trots allt fredag och vi vet ju alla vad det betyder! Ses i dimman, PUSS!


Shooting stars.


Real.


I'm standing where you left me.

Nu har jag ääntligen lyckats fixa något slags internet, så här kommer lite bilder från senaste dagarna! Så sjukt jävla bra helg har det varit, men så sjukt jävla sliten är jag nu, skönt med en ledig dag imorgon den kunde inte ha kommit lägligare!

Fredag, studentfirande!















Lördag, firande av Jassi!








Prove you exist.

Oj tre inlägg efter varann vart det här nu, man måste ju ta igen lite! Tänkte bara berätta att Hulis har börjat extra jobbat på mitt jobb. Hur rooligt är inte det, känns jävligt bra må jag säga ;) Nej nu måste jag hinna ut och sola lite innan jag åker till jobbet. PUSS!



Join me in the middle of ecstasy

Jag har råkat ändrat någon internetinställning på min dator hemma så det går inte att komma in på internet, ibland orkar jag inte med mig sjääälv... Men nu ligger jag iaf hemma i Emmies säng och glassar. Börjar inte förrän vid tolv idag, tjoho. Igår var jag ledig, så då åkte jag och hämtade upp Mems efter jobbet sen drog vi till Kista och shoppade, det är fasiken tur att jag inte har så många lediga dagar i månaden... Sen igår kväll drog vi hem till Denise och drack lite vin och snackade skit, mys.




Bilder från i lördags, Kickin' ass!

















RSS 2.0