Godmorgon sunshines!

Sorry för dålig update...  I måndags var jag iaf i stan med Hulis, gjorde teoritestet (på 12 min & klarade det precis, thank god!) och shoppade, aweeesome! Sen igår var jag och körde på dagen och senare skulle jag ha träffat pappa men efter lite krångel så vart det att jag träffade jag tiffbabe ist, vi gick på långpromenad och tittade på Twilight & New moon, är lite efter så hade inte sett dom, men dom är fanimej lika bra som alla sagt! Och äntligen förstår jag varför alla tycker att Robert Pattison är snygg (även om han är liiite överskattad) ...  Den 13 april ska jag och Tiff förmodligen åka ner till Gbg för att hälsa på bror min och titta på Hammarbys premiärmatch mot Ängelholm, hoppashoppas. Nej nu ska jag dra till Häggvik sen är det jobb som gäller. PUSS!


LÖRDAGENS.












-


Update.

KLARADE TEORIPROVET IDAG, wieee.. Om jag är glad!!!


Update.

Nu bär det av till Max 20års fekkeee, jag är väl sådär taggad men det brukar ta sig! ;) Ses i dimman, PUSS


FREDAGENS!












Vem är måtta? Och varför skulle jag vilja dricka med honom?

Nu drar jag till Annaaa och krökar med brudarna, sen blir det Arlanda Jets fest och kanske en Kc sväng, PUSS!!


Hello sunshines.

Har precis varit och övningskört, vi såg en buss som precis hade kolliderat, skit läskigt chauffören var helt blodig och hela framdelen var helt borta. Usch fyfan. Gissa om jag åkte sakta efter det, hehe..  Om en stund ska jag iaf iväg och fika med Johanna.. Trevlig onsdag, Hajdoo!


SATC

I like my money right where I can see it: hanging in my closet.


Makeup.

Fan vad jag vill lära mig sminka mig sådär bra, as coolt!
[http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/]


We did it!

Idag gjorde jag och Hulis halkan, wiee. Eller okej det var roligt, men inte SÅÅ roligt som alla har sagt. Vi körde ju bara raka sträckor och bromsade. Jag trodde man skulle få åka runt och slira lite men icke. Det roligaste var väll när man fick vändas upp och ner i en bil, ändå läskigt. Imorgon är det jobb och körning. Åååhh vill bara att det ska bli helg nu nu nu, känner på mig att det blir en bra helg. Puss på er!


Goodnight.


Give me summer.

Idag åkte min papi utomlands, är inte liiiite avundsjuk.. Fan den här jävla vintern tar ju aldrig sluut, deprimerande. Imorgon blir det halkan med Hulis, kuuul, men är ändå lite nervös, min körskolelärare har berättat om ganska många som har kuggat, visste inte ens att man kunde det?! Skulle iaf vara typiskt mig att göra det. Nej nu ska jag titta Petra Mede show sen försöka sova, stört trött. Pussinatt.




Love isn't blind; it just only sees what matters.

Idag har jag jobbat hela dagen, sen senare kom Nadja över för att hjälpa mig laga mat åt mami som fyller år. Arja Nadis mamma kom också över, som vi tjattrade. Hon är så knäpp, den där Arja. ;) Dom ska tydligen ut och vandra en vecka i Österrike, hur tråååkigt låter inte det.... Jaja nu blir det mys och Entourage, imorgon äre jobb igen! Nattinatt.



I can look into your eyes, and see everything i need.

Dåligt update, mest bara jobbar. Igår vart det lugnt och idag likaså, fast lite vin och en Mems på det. Trevlig lördaag, Puss!


Allt som är värt något i livet är värt att kämpa för.

Iiiih, just nu känner jag mig sådär lite lycklig. Trots att jag var tvungen och jobba till halv 8 när jag egentligen slutade 3 (jävla Frida ;).. Att humöret kan ändras så fort, men det ska firas med lite vin med Hulis! Det är nästan sjukligt läskigt hur vi kan läsa varandras tankar ibland. eller ganska ofta. Men trevlig Lillördag, för det ska jag ha!! Puss.


...

Losing your heart's desire is tragic,
but gaining your heart's desire is all you can wish for.
So if that's tragic, then give me tragedy!

P.Sawyer


Can you really forgive, if you can't forget?

Imorse drog jag till körskolan och körde ett par timmar, sen satt jag och pluggade teori tills Nadi var klar med sin körning. Vill bara bli klar med mitt körkort nununu... GRATTIS TILL LILLFRIDIS SOM KLARADE SIN UPPKÖRNING IDAG BTW, duktig tjejj! Sen drog vi iaf hem till Fian för att säga hejdå, som tur är så kommer hon hem snart igen ♥ . Senare nu på kvällen kom Tiffis och hälsade på, det var inte igår! Pratade om allt och ingenting. Men nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon, jobbar bara till tre, så sköönt. Natti på er.



... falling hard, harder than before


-

I have butterflies in my stomach,
but it's not the good kind.


I fucking a.d.o.r.e. you.



...


Favvofarbror fyllde 40!













If you fall hard, I fall harder.

Nu sitter jag i bileen, om jag är glad över att Bigge har sin dator med sig så jag har lite sysselsättning. Fullt ös var det igår iaf, riktigt kul faktiskt. Känner att jag hade velat stanna ett par dagar till, imorgon är det jobb igeen.. Men nu ska jag trycka i mig lite godis & försöka läsa teorin, om jag lyckas lägga ifrån mig datorn. Hörs later! (och Huli var beredd på att du ska träffa mig ikväll ;) Puss.


Östersund.

Halllåå! Hotellet hade internetuppkoppling så här sitter jag vid Bigges dator, har precis varit på frukostbuffen, yummiee..  Om en stund ska vi åka och träffa lite släktingar, efter det blir det en runda på stan och senare ikväll vankas det 40års fekkee! Nej nu måste jag skynda mig ut i solen, trevlig lördaag. P&K

It's still me I never changed.

Sitter hemma hos Mems, all by myself, och äter lite frukost. Varför är det alltid godare att äta frukost hos någon annan? Nästan alltid iaf. Om en halvtimme ska jag ta bussen till körskolan, sen vid tolv drar jag till Östersund! Jag kan inte påstå att jag är jätte sugen på att åka bil i 6-7h, men lite skönt kanske.. Kommer dock sakna mina partybabes like always ;) Trevlig helg allesammans! Pusss.


haha år 05?


Goodnight.


Hjärta.

Titta vad Emmie gav mig häromdagen, fina bästa du . Jag fick även lite vinglas, hon menade på att dom crashat så många hos mig, men dom & dom det är väll snarare Nadi som gjort det ;)..  loveyou!


I just poured my heart out, there's bits of it on the floor.


I have a bad feeling about this..

Nyss drog Hulis och Ida, vi har kollat på 500 days of summer och pratade en massa. Mys. Sorry för dålig uppdatering men antar att det inte är allt för jävla kul att läsa om att jag har jobbat & övningskört, vilket är det jag gör om dagarna. Imorgon har jag iaf sovmorgoon, tack&godnatt!


LIE TO ME

.. and tell me that it's gonna be okay.


Tisdag.

SOL.SOL.SOL.LYCKA.LYCKA.LYCKA.TJARÅ!


23.02


We all have good reasons for leaving.

Imorse drog jag en sväng till körskolan och mötte upp Hulis, tänkte plugga järnet med teorin men vi vart så hungriga så vi gick ner till Brödboden & myste istället. Imorgon ska jag köra sen blir det jobb till halv 8, såå om ni inte har något annat för er så kan ni ju alltid komma och köpa lite blommor.. (JAA!) Nu tänkte jag kolla 500 days of summer, eller kanske sova.. Nattinatt




Lördagens!









Goodnight.


If you think missing me is hard, you should try missing you!

Gårdagen var skojj! Blev lite corner och lite KC, like always.. Imorse drog jag och Mems med Bigge&co till donken för bakismat, blev lite shopping också. Nu ska vi strax hem till Mems för att vilaaa, sen blire fullt ös igen, Bakfickan står på schemat! Ses i dimmmaan, pusspuss.


FREDAG!

WOHO NU KÖÖR VI!!




Imorgon är det fredag.. Idag är det torsdag dock..

Pumpar musik på Spotifyy, känner mig as taggad inför helgen!! Idag kommer Feijaa hem också ♥ wiho! Nej nu ska jag borsta tänderna sen dra till jobbeet!. Pusspuss


-

Something broken can always be fixed
but it will never be the same as before..


Update.

Efter jobbet idag åkte jag hem till Pappa, kollade på filmen Coco Chanel, så jävla bra film! 3h lång grät typ 1,5h. Se den!! Ville bara säga det.. Nattinatt



Goodnight.


Smartass!

Haha asså åååh, fyfan vilka blåsta blondiner jag & Anna har varit idag. Först åkte vi till Täby C, det gick väll ganska problemfritt förutom att vi körde fel ett par gånger. Sen efter det körde vi vidare till Kista, så ska vi parkera i P-huset och märker att Annas kort inte funkar, nej då fattar ju inte vi att man bara kan trycka ut ett lapp utan vi får panik och ska börja backa ut därifrån. När vi väl tagit oss därifrån så parkerar vi utanför istället. Efter shoppingturen kommer vi tillbaka och ser att vi fått P-böter!!! Först fattar vi ingenting, sen inser vi att vi inte betalat i P-automaten. Asså hur lyckas vi alltid....

The way I see It, If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.

Känns bra, igår började jag mitt heltidsjobb och redan idag så är jag LEDIG! ;) Meen jag jobbar ju varannan helg så. Snart kommer iaf Anibanani och hämtar upp mig, då ska vi på lite äventyr, är dock lite orolig att åka med henne i det här vädret haha, kommer säkert köra av vägen eller åka vilse. Jag är ju inte heller till så stor hjälp eftersom jag knappt hittar till väsby. Nejdå nu ska vi inte vara sånna, PEACE!


Goodnight.


INSPO.

Jag vill bara måla om hela mitt rum i vitt!


For every dark night, there's always a brighter day!

Idag när jag kom till jobbet så var det första jag fick höra att Frida har sagt upp sig, den jäveln!!! Vem ska jag nu hänga med i fikarummet?... Dagen gick iaf ganska bra, det var vell typ 20 kunder, blir förvånad att det ens är en, jag menar vem blir sugen på att handla blommor i det här äckliga vädret? Att det aldrig tar sluuut, blir nästan rädd att det ska vara snö på min födelsedag, vilket är den 20 juni! (Anteckna det) Imorgon är jag iaf ledig, woho. Får se vad jag gör då, puss!


-

I always wonder why birds choose to stay in the
same place when they could fly anywhere on the earth?

Then i asked myself the same thing..


RSS 2.0