Jasminis 20 år ♥

Vart knappt nå bilder från igår men här får ni lite grann! Strax ska jag hoppa in i duschen och sen blir det Schlagerfest hemma hos Håkanbråkan, tjoho! Trevlig lördaag, pussi.


...


After Tuesday, even the calender says W T F...

Wiho idag är jag ledig efter 9dagars jobb. Så nu tänkte jag dra och shoppa lite med Jaassii! Hörs säkert senare, TREVLIG ONSDAG!


Varför intee.

DIN FRAMTID :
Vill du ha barn: Jaa, två pojkar och en flicka, om jag får välja alltså.
Vill du gifta dig: Ja! Inte i en kyrka dock.
Karriär i åtanke: Dekoratör

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Båda
Kramar eller pussar: Pussar
Yngre eller äldre: Helst äldre
Romantisk eller spontan: Spontan
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar!
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
Bråkstake eller tveksam: Bråkstake

HAR DU NÅGONSIN:
Gjort något sjukt spontant: Haha jaa....
Haft sex på första dejten: Vet inte om jag varit på en riktig dejt?!
Krossat någons hjärta: Lite kanske.
Har någon krossat ditt hjärta: Ja
Har du blivit arresterad: Haha nej, även om man kan tro det....
Dissat någon: Det har väl alla.
Gråtit när någon dött: Ja.

SVARA ÄRLIGT:
 
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, där går väl ändå gränsen
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Nej det tror jag inte, men hoppas!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Mina vänner


Blomman boogie.


...


Update.

Varförvarförvarför går det aldrig något bra på tv på helgerna?! Jag förstår inte, det finns ju faktiskt dom som inte är ute och super fre-lör varje vecka, hehe. Nej men på riktigt, det går INGENTING. Så när vi var hos Emmie ikväll så hyrde vi en film istället, 18 year old virgin, jag och Emmie ska alltid se amerikanska tonårsfilmer, men ack vilket misstag! Jag hade bara panik hela filmen, ni vet det var verkligen en sån film där dom bara skämmer ut sig. Eller hon snarare. Nej satan nu kommer jag drömma mardrömmar. Nattinatt!




It's like I waited my whole life..


Worlds greatest.

Jag veeet, jag har blivit jätte dålig på att uppdatera. Jobbar hela tiden! Men igår satt vi iaf ute i Emmies trädgård, sippade vin och lekte lite, en snabb sväng till corner och KC hann vi med också! Annars har det väll inte hänt så mycket skojj i veckan, tänkte skjutsa sjuka Issa snart till godisaffären sen blir det mys hemma hos Emmie igen. P&K







Årets första typ grillning.

Bra jävla kväll vart det igår har nästan träningsvärk i magen efter allt skratt! 
Nu blir jag nog dock liggandes här i sängen i ett år framöver. Pussheej!











-

Även om det gör jävligt ont ibland,
så är hjärtat en fantastiskt sak-
det slutar aldrig att vilja älska.


someday, somehow.

Ändå bra kväll, en skön kväll. Först  var tanken att vi skulle kröka hos Ellen, men jag känner mig sjuk & Hulis var inge sugen. Så vi drog en sväng till Emmie sen åkte vi tillbaka hit och tittade på L.A GIGOLO, bra film, dåligt slut!! Sen åkte vi iaf runt lite, pratade om allt och inget, känns sjukt att för precis ett år sen då var det hon och jag som festade varje jävla dag, och nu, är det hon och jag som hellre stannar hemma.. Eller okej ska inte överdriva, men mindre har det blivit, garanterat! Nej nu ska jag somna till Trubbel i paradiset, imorgon kallar jobb sen blir det grillning hos Emmieee, som man har längtat efter att kunna göra det. Nattinatt.


"You can only be free when you got nothing to loose"

Idag hade jag egentligen tänkt att gå på bajenmatchen och och direkt efter det åkt in till debaser och tittat på Kristian Anttila, men neej nu har jag ju typ blivit helt sjuk så det blev till att hänga hemma med Annibanani istället. Vi tittade nyss på Fighter, kunde inte låta bli att välja den när vi såg att det var Channing Tatum på framsidan, sen om det var någon hit det vettetusan. 5 stjärnor för omslaget, 1.8 för filmen, så ni vet. Jaja, imorgon är det jobb igen, om jag orkar. Nattinatt.


-


Run bitch, run.

Nu ska jag tamejfan ut och springa, trott eller ej. Men först måste jag åka tillbaka till jobbet och lämna kassanyckeln som jag tydligen fick med mig hem!? suuuuck... Undrar dock om bensinen räcker, time will tell. Hejpaaaa!


-


Friday at fians!














Oh happy Wednesday.

Min mobil är ju pajj så fick låna en väckarklocka av mamma, fyfan det är den värsta signalen jag varit med om!!! Trodde fanimej att jag skulle dö av en hjärtattack så fort det ringde... Men pigg vart jag ju så ska väl inte klaga. Nu ska jag kila till jobbet iaf, får se vad som händer senare, blir väl till och fira Arja lite och sen kanske en tripp till Fian. Later, puss!




Goodnight.


Jag har sen liten haft dig i hjärtat.

3-0 vinst, AWESOME. 




It's a lot easier to say you're mad, than to admit you're hurt.

Okej nu är jag inte så arg längre, hehee.. Idag har jag åkt runt lite med Hulis, först åkte vi till Stinsen och köpte present till Nadjas mamma som fyller år imorgon, sen drog vi till Väsby C för att Hulis skulle på möte med Glitter. Träffade på söta Tess min gamla jobbarkompis så jag stod och snackade med henne tills Nadja var klar. Kunde såklart inte låta bli att shoppa lite också, å.n.g.e.s.t har redan handlat upp för typ heeela min lön, jag som hade tänkt dra utomlands en vecka nu i maj, jaaa för det har jag ju pengar kvar till.. Jaja nu ska jag dra till pappa för att äta och kolla bajenmatchen, iih håll förfasen tummarna för en vinst!! PUSS



All these lines across my face, tell you the story of who I am.


ursäkta språket.

Fan vad jag känner mig så jävla arg irritrerad och ba bläää... Hela den här dagen har varit rätt åt helvete, & vilka jävla fittor det finns.. Jag tror inte man fattar hur många det faktiskt finns som är riktiga jävla idioter. ÅH, och på toppen av det så gick min mobil totalt sönder idag, (så vill ni mig något så jaa, jag vene) varför ska ALLA teknik prylar jag rör vid hela jävla tiden gå sönder!!! %&#¤("&?) Asså åhjävlafanskitjävelååhh..... Fan.


Valborg.

Oj det vart nästan inga bilder alls, men kul hade vi!







Pengar talar, mina säger alltid hejdå.

Det har varit en rolig och mysig helg, slänger upp lite bilder från valborg senare! Igår åkte jag och Mems till Nacka Forum, bästa köpcentrumet kan jag lova. Vi vandrade runt från nästan öppning till stägning! Nu ligger jag bara hemma i sängen och väntar på att en satans mensvärk ska gå över. Resten av veckan består bara av jobb jobb, eller imorgon är jag ioförsig ledig! Hoppas det är fint väder så man kan sitta ute på en mysig uteservering. Så ni babes som är lediga, haka på!! Hörs later, puss.


RSS 2.0