Even if you cannot hear my voice, I’ll be right beside you.

Klockan 8 imorse hade jag tid hos tandläkaren, var såå nära på att inte åka dit var alldeles för trött, men i sista sekund så drog jag på mig kläderna och åkte dit. Fan vad onödigt det känns att behöva betalaaa... Men men det är väll inte det egentligen. Btw, min bästa brori har fixat min dator!!! Han har till och med lyckats spara alla mina bilder, satt och tittade på bilderna från midsommar som jag aldrig hann lägga upp, måste göra det sen!

Igår kom min Mems hem så var över hos henne med Idahoe, och ungefär samtidigt åkte Hulis iväg, buhu. Skulle inte sitta fel med lite värme nu faktiskt. Men den 4 december åker jaag.. Nej nu måste jag skynda mig till jobbet, P&K.



 


Why bother when there is already too late to fix?

Haha asså herreguuud vilken natt! Fan vad kul jag hade, det enda som stör mig är att jag tog en taxi hem helt själv när jag både hade kunnat åkt svarttaxi med dom andra eller till och med få skjuts, nej jag springer till en taxi helt själv.. Vill inte ens se hur mycket jag gjorde av med igår, haha men det var väll värt det I guess! Snart komme Hulis och Coffe med donken till mig, fysatan så underbart har verkligen legat här i timmar och varit så hungrig men inte orkat tagit mig upp! Lägger in bilderna laaater, PUSS.

 





Here we go agaaaain

Ikväll blir det till att fira Fahlis i stan, jises va det var längesen jag var där, så det är fasen på tiden! Blir inge väsby, Idahoe tillät mig inte, så nu sitter jag här och väntar på babsen. HURRYHURRY! Ses i dimman, P&K


Let's go on, until we die..

Nu drog precis stella jenny & jossan från mig, småbrudarna ska ut och festa medans gamlingarna sitter kvar häär.. ;) Haha nerå men måste va pigg tills imorgon då blir det shopping och utgång i staden! Kanske hinner med Linas fest i väsby till & med! På måndaag kommer mems hem, och på tisdag åker hulis iväg, tur att ni byter av varandra iaf, mina finaste! Trevig fredaag PUSS






GRATTIS TILL MIN FINASTE FIA SOM FYLLER 21 ÅR IDAG!! Saknar dig och önskar att jag kunde vara med och fira dig, Hipp hipp hurrraaa!!


It doesn't belong to you.


Turns out not where, but who you're with that really matters!







Just go with it.

Slutade jobbet vid fyra idag, så skööönt.. Kom hem så hade Hulis lagat mat åt mig ;) sicken fin vän man har ♥ Appropå det så har vi kanske fått en lägenhet, en 3a, fan va kul det skulle vara men vi får välla se hur det blir med det. P&K


-


Protect me from what i want.

Nu har jag städat fäärdigt, eller okej det var ett tag sen jag var klar har, ju till och med hunnit sova några timmar ;) Hulis ringde och väckte mig så ska träffa henne strax men först ska jag förbi Anni en snabbis, hon hade visst min kamera!! Wiho.. P&K


drew-licious

Har precis tittat färdigt på Våra bästa år, vilket jag alltid måste göra när jag är ledig, haha så dåligt egentligen. Nu ska jag se om jag kan skrapa ihop lite frukost sen städaa och rensa min garderob. Later.  


-


And if you keep it tight, I'm gonna confide in you..

Tänkte precis lägga in bilder från helgen men så hittar jag självklart inte min kameraaa, haha asså åh det är alltid något som har försvunnit eller gått sönder! Men men, det har varit en sjukt rolig helg, eller iaf i lördags då vi började med middag hos Mems, mellanlandade hos Coffe & hans lagkompisar och slutade kvällen med stört mycket dans på KC. Men eftersom bilderna är på villovägar så lägger jag upp några från tidigare helger, Puss & Kraaaam..



















-

If perfect is what you're searching for,
then just stay the same..


make it or break it.

Nu vare visst ett tag sen jag skrev, har lyckats tagit sönder båda datorerna hemma så det är lite därför ;) Ska snaart fixa en ny så då blir det bloggande igen! Har en hel del bilder att sätta in, orkar dock inte göra det just nu men snart så! Nu är jag hemma hos Mems och lagar as god middag.. Mamma har åkt till spanien i ett par veckor så är hemma själv, as skönt.. Jaja, nu måste jag se till maten innan jag pajjar det ocksåå, puss på er!


RSS 2.0