-

”Vem som helst kan hysa medkänsla med en vän i hans lidanden,
men det fordras en verklig fin natur för att sympatisera med en vän som har framgång.”

/Oscar Wilde


Even if you do everything perfectly, there is no guarantee.

Cravings.vår.sommar.lagad bil(!).lägenhet. Sen skulle jag vara omänskligtjättelycklig! Jag börjar faktiskt funta på att köpa en lägenhet, vill verkligen flytta nuuu, så jag ska ner till banken på torsdag för att se hur de funkar, exhiting! Annars så är jag ledig imorgon, kanske ska träffa Maria & Maria om inte så hittar jag på något annat ;) Megaläskig pusshej.



Juste tjejor, jag har glömt min laddare hos emmie & jag är för lat för att hämta den haha, så här är mitt jobbmobil nr: 0735931706 tror inte så många har fått det, så nu får ni tag på mig 24/7 igen!! Tur vaaa.. Ta dock inte bort det andra för någon dag ska jag väl hämta laddaren ;)


allt var svävande men nu så ser jag klart..


Solsidan

är verkligen så jävlajävla braaa, det går helt klart 6 dagar för sällan i veckan.


19.14


Give a little bit, give a little bit of your love to me.

Vart verkligen en toppenkväll igår med mina älskade tjejor! Efter vi förat och ätit mat hos Emmie så drog vi till kc & dansade sönderrrr.. Nu är jag helt slut och kan inte förstå att det redan är måndag imorgon, man hinner ju inte ens märka att det är helg!? Här kommer iaf lite dåliga mobilbilder från gårdagen, gaah måste köpa en ny kamera!!







Finally friday

Åh fan vad trött jag eeee.. Har varit och hämtat Broris bil, eller han kom snarare och lämnade den. Så jag & Nadja kan åka till Nacka och shoppa imorgonbitti!! Känns som att jag inte shoppat på en evighet (bortsett från i tisdags) Så nu ska jag & Hulis lägga oss så vi orkar morgondagen, på kvällen blir det ju till att fira Nattis också can't waaaait.. Puss alla fina.

Natti.


Matildas änglar.

Man förstår verkligen inte vad man har förrän man förlorar det.
Jag är så förbannat lycklig över alla mina underbara vänner. Ni gör livet så jävla bra! (+ mina jobbarkompisar!)


Morning!!

Mamma- Matilda varför kan du aldrig släcka efter dig när du går hemifrån?
Jag- ......... Jag har faktiskt börjat låsa dörren när jag går!
Mamma- Jag har märkt det! Det är ju jätte bra
Jag- Visst :)

Det är faktiskt inte så jobbigt att bo med mamma, fast jag dör ändå lite av flyttlängtan! Undra hur stora elräkningar och hur mycket inbrott jag kommer ha då..


something in your eyes, makes me want to lose myself..


As long as the wrong feels right it's like i'm in flight

Nu har jag gått från övertrött till uppspelt, så började fixa med lite lekar till lördag. Typ ryska posten, tryckardans & hela havet stormar. Det hade helt klart varit något haha. Kanske dock inte om vi bara är tjejer. Nej men jag lovar ska ligga i med att komma på en massa skojj tills på lördag, så blir alla nöjda & glada ;) Godnatt på er sen.



fake it 'til you make it.

Hej hooopp, haha fan vad jag är övertrött! Känns som att jag har skrattat i 5h och tryckt i mig 12 mackor, eller vänta det gjorde vi ju. Så kul har vi på jobbet. Åh vill bara att det ska bli helg nununu, då e jag ledig!! På lördag ska Nattis firas också, hoppas på att mina kära vänner kan ta sig från märsta bara ;) Eller vad spelar det för roll egentligen, vi har ju kul vart vi än befinner oss. Puss på eeer..


19.40


haha godnatt.

det värsta är att vi överdriver inte ens!


No matter what we went through ...


don't close the book, just turn the page.

Kom precis hem från frisören! Tänk vad tiden går fort, började gå hos henne för 6 år sedan, och då pratade vi om hennes dejter, festande osv, men nu är hon gift & är höggravid. Helt stört! Hon sa iaf att jag har fått jätte bra hår och det mina vänner, det är LYCKA. Haha, som jag har förstört det genom alla år.



Måste tipsa om dom här 2 produkterna som jag alltid köper när jag e där.
 Det första är mot slitna toppar och den andra använder man innan plattången. Sjukt braa & luktar himmelskt! ;)


21.25


Don't act like you don't know me, It's still me I never changed.

Har längtat efter att få vara ledig, men nu i typ 6h har jag legat här, tror jag döör av uttråkning! En måndag, dagen innan löning... Som tur är så kommer Huli snart och hämtar upp mig, puh, hade nog hängt mig annars! Hörs later, PUSS



-


The true work of art is but a shadow of the divine perfection.

Lite kassa mobilbilder från igår!






but what if, you could never love me the way he did.

Kom precis hem från jobbet, har längtat hela dagen efter min säng!! Så kom jag på nu att jag ska till brori på middag & kolla handbollen. Men vafan, sova kan man ju göra när man e död, I guess.. Hörs sen, puss.


Just do it.

Så säg hejdå, för livet går vidare, och kom ihåg att de finns nåt som är finare.

Åh, trodde bussen gick klockan nio så går den inte förrän halv tio! Kunde ha sovit ut en halvtimme till haha, fast det är ju inte mitt största problem, är ganska så sliten från igår och villl mest hoppa över den hära dagen :) Men kul hade vi.. Sen ikväll är det sushikväll hos Issa (inte för att jag äter det ;) men iaf, den vill jag ju inte hoppa öveer.. Nej ska göra mig klar nu, ha en looovely day. Puss


Muums.

Kom precis hem från mässan, fyfaaan vad slut jag är! från halv tio till halv åtta har jag varit där, och bara gått och gått, tänk er 10h shopping fast värre, nu måste man ju tänka också! Men satan vad mycket fint det fanns, sån skön känsla när man bara kan peka ut vad man vill ha ;) Det mesta jag valde var ju dock mest sånt jag ville ha här hemma haha. (Nejdå Nettan).. Men kul var det. Nu ska jag titta klart på handbollen sen blir det sängen, somnade halv tio igår (?!) minns inte senast jag somnade så tidigt. Hörs imorgon, P&K.

Juste såg Maria Montazami också, värt att nämna helt klart! 








 


-

Maybe some women

aren't meant to be tamed

Maybe they need to run free

until they find someone just as wild

to run with them.

                                       Carrie Bradshaw.


Love is the new black.

Varför.är.jag.så.sjukt.trött hela tideen, förstår inte. Brist på sömn låter ju ioförsig ganska logiskt :) .. Igår kom iaf Ida & Emmie hit, kollade film osv. Bra film, hemsk film, är mer förtjust i underbart löjliga butterfly lovestories!

Imorgon ska jag på Formex mässan med Nettan för att se vad vi ska beställa in till butiken, finns så sjukt mycket fint, me like!! 


Near me, touch me, feel me.


you can't make someone love you


you look like i need another drink.

Från fredagens













Sometimes dreaming' it, are so much better than actually doing it.

Är det inte konstigt, jag gråter aldrig över någonting nu förtiden (okej kanske lite på fyllan) som händer irl, men till film, jag förstår inte! Skäms nästan över att titta på film med någon, I mean come on, jag låtsades gäspa i en kvart på flyget hem från spanien för att jag inte ville att alla skulle se att jag grät åt Shrek 2.. Konstigt det dära. Kollade precis första SATC filmen därför detta kom upp på tal, så ni fattar. Idag är jag iaf ledig, och förhoppningsvis, no more crying :) puss på er!




but my world, is pretty damn good too.

Ligger här och kollar sista skivan av SATC boxen, har lite ångest (plus nackspärr), det är ju så skönt att komma hem till en fakevärld där man helt klart vill leva. New york, och jag snackar om att flytta till helsingborg liksom.. Pratade precis med Huli i telefon också, hatar att hon har börjat jobba, haha det var så skönt när hon alltid var freee, but not anymore! Nej nu ska jag ta mig igenom sista skivan också, sen kanske filmen, sen sova! Loovar att lägga upp bilderna från fredagens bravader imorgon (Jassi i promise).. Nattinatt!




Saturday feeling

Asså vad är det med mig och ta sönder/tappa saker, blir toookig!! På nyår fick jag inte tillbaka min jacka av bitterf*ttan i garderoben för jag tappat nrlappen, så ja den hänger kvar nere i helsingborg. Igår tappade jag min väska ink min kamera, och på deeet så gick min bil sönder igår också!! Okej det är bara materiella ting i survive, men vafaan, jag e verkligen en otursmänniska, så stay faaaar away from me, bara ett tips...

Men iaf, igår var det spelkväll med tjejorna hos Mems, sen drog jag jassi & anna på e spontanutgång, hur jag orkade det, de e frågan! As kul hade vi nog allihopa, som vanligt ;) . Idag mår jag dock inte lika bra, som vanligt.. Eftersom kameran e borta så blir det bara lite mobilbilder, den är iaf kvar, än så länge!








det bästa med dagens bakfylla är gårdagens fest!

Hej jag mårsåjävladåligtsomalltid.com det är så oorättvist, jag mår verkligen alltid, ALLTID, så sjukt dåligt efter jag varit ute medan typ Hulis nej hon är tydligen aldrig det, någonsin, och nu har jag gått på att åka med henne till Ikea också. Är inte det ens värsta mardröm när man e bakis?! Fsst jag vägrar att förlora en dag, så nu måste jag göra mig iordning. dödödö... Bilderna kommer upp sen, BYE :)




Finally friday

Sitter här med Anna Ida Jassi Hulis Tiffany & Laura, bara för att säga allas namn... Och att tiff är med måste ju nästan firas ;) Sååå vi ses i dimman hoppas jag?! Puss på eeer


-


-

It's hard finding people that loves you no matter what. So i'm very lucky who found all of you!




Idag kom äntligen mina bilder så jag kan ha mina fina vänner inramade..
 Dock har jag bara fyra ramar men jag lovar tjejer att jag ska fixa flera så aaalla verkligen få vara med ;) puss!


Love yourself, before you love someone else.

Asså det gååår verkligen inte att få upp bilderna ifrån i fredags förutom dessa tre, så det är vad ni får.

 Idag har jag iaf varit ledig, åt lunch på brödboden med Ida, sen åkte jag med Hulis och kollade hennes nya lya. Me likeee.. Ser redan framför mig våra roliga kvällar vi kommer kunna ha där ;) Resten av kvällen spenderades hos fian, älskling som snart åker tillbaka till övik :( .. Nu ska jag iaf städa min garderob finally! (anna vart e du när jag behöver dig?!) Puss på eer.



Today i feel like this, xo.


your face, I just died a little.


Neverending night.




























Och sen gick det bara utfööööör..

Dagen efter mådde vi bra

satt dock fint med hotellfrukost!

smugglade in lite chips och dip

utanför hotellet

finaste ni!


Gränna är ju givet!


Keep saying yes while my minds saying no.

Faan jag kan inte sova längre, eller jo lite, men jag drömmer verkligen konstant!! Okej om jag vaknade upp ur en mardröm, då blir man ju liksom glad av att vakna upp, men nu är det ju dock motsatsen. Hela världen känns upp och ner. Godmorgon btw, nu drar jag till jobbet. Puss!

 


Cheers to a new year and another chance for us to get it right.

Helgen i helsingborg har verkligen varit så jäävla bra! Det är verkligen en jätte mysig stad, nära till allt och super trevliga människor till & med tjejerna där nere var trevliga ;).  Skulle lätt kunna flytta dit om det inte vore för mina kära vänner & mitt jobb här. Maybee one day.. Vi har iaf redan bokat att vi ska ner dit i sommar igen. Kan inte fatta att det redan är 2011, jag hoppas på ett grymt år! Lägger upp bilderna från helgen imorgon, P&K


RSS 2.0