friday

en stor fet slängpuss till alla mina fina cause it's FRIDAY!


I'ts better to be absolutley ridiculous than absolutley boring.

Imorgon är det äntligen fredag, efterlängtade fredag. Ledig helg får vi inte heller glömma, så jag ska hänga med min halvnakna pojkvän till deras landställe, mysigos. Behöver lite avkoppling innan dessa hetsveckor kommer, lugnet före stormen med andra ord. Nej nu ska jag vänta in Revenge, puss mina fina. 
 


home makeover.

Igår fyllde min mamma år, och eftersom hennes vardagsum kanske inte riktigt är sådär jätte mysigt som man vill ha det, så bestämde vi att vi skulle göra en liten mini makeover tills hon kom hem från jobbet, och gissa om hon vart överraskad, och glad för den delen!! Nu är det bara att måla bordet vitt och köpa en matta så blir det nog riktigt cozy :)

'image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


curious.


14 mars

Idag är det Matilda dagen, måste säga att jag har fått ovanligt många gratulationer, haha, älsklingen gav mig till och med en ros, fina du! Matilda betyder på ursprunglig tyska; styrka och strid det ni! Fast jag vette tusan, innerst inne är jag nog ganska mesig ;) Nej nu blir det middag i väsby, så puss så länge!


Lökfrossa

Igår hittade jag någon gammal mjölkkanna i bak på lagret, så självklart började jag & mandis plantera lite i den. Sen flödade bara tillverkandet på, det är just sånt här som gör jobbet roligt! Jag har fått en tjing för turkost också, tror jag kanske ska byta ut det rosa hemma, hmm.. I varje fall så är det fredag idag, jippikajej jobbar till fem sen blir det ledig heeelg. Så ha en underbar dag alla, PUSS.

image description


peace.

En film som verkligen alla borde se!


This means war!

Det är kul att man vaknar kl 07.00 på sin första lediga dag på en vecka! Fast man får ju mycket gjort iaf. Har städat och tvättat hela dagen, vart förbi en sväng till huli & tjittjattrat lite, handlat och lagat mat, sen gått på bio med min kära. Såg This means war, en må bra film som helt klart rekomenderas! :) Nej nu ska jag krypa till sängs, ser visst redan ut som att någon sover där. P&K
 


Idag känner jag att jag bara måste tillägna ett inlägg åt min fina mamma. Vart så himla glad igår när jag fick höra att hon bjuder mig på parisresan i april, sen kan jag säga att hon gör mig glad dom resterande 364 dagarna på året också. Har aldrig träffat en person med ett så stort hjärta, hon ställer alltid upp, stöttar och tröstar. Med min älskade mamma i mitt liv känner jag mig aldrig ensam. Sen är hon inte bara min mamma utan också min bästa vän. Jag älskar dig, du är bäst!


kom vår!

Igår hade jag en riktig pissdag, men idag lyser solen in då kan man inte vara annat en glad!!
 Ha en härlig fredag alla, PUSS


RSS 2.0