30/4

Äntligen hemma från jooobbet! Nu ska jag skjutsa Amanda till stationen sen till Emmie för att börja dricka lite och vänta in att Nadja slutar så vi kan åka på partajj i Kimsta, trevlig valborg allaaaa!! PUSS


You're the one thing that I'm missing here..


-


life is short, stay awake for it.

Lite mobilbilder från senaste tiden...








Ray Ban

... and now i'm a happy woman!


party in my head.

I lördags firade vi Hulis (och lite anna ;) alla brudarna samlades hos Nadja innan vi drog vidare till KungCalle. Vart kanske en droppe för mycket men förutom det hade jag superkuuul!!













all those damn butterflies.

Godmorgon mina finaaa, oj var det hela 5 dagar sen jag upd, inte okej.. ;) Men i det här fina vädret blir det inte så mycket tid vid datorn, kanske bra ioförsig. Ska iväg och shoppa med fian nu men jag lovar att uppdatera maaassor när jag kommer hem,kanske, Puss!


-


total blackout

Häromdagen var vi hemma hos Deedee och kollade när hon var med i Total blackout, hon kom hela tvåaaa,
as duktig, jag hade aldrig klarat av det!!


bajen&bdaykid





sommarplåga

Är det hemskt att man faktiskt tycker att den här är lite bra?!


-


dekorerade ljus.



you give me feelins that I adore..

Mysigoshärlig helg har det varit! I fredags vart det skräcksfilmskväll med tjejerna och i lördags drog vi fram utemöblerna hos emmie och drack lite vin och snackade skit. Då kan man fan inte må bättre, sen kom Ida och Anna så åkte vi till bryggan och mötte upp boyzen, avslutade kvällen med Corner. Utöver det har jag ju jobbat också såklart.. Men imorgon är jag leeeedig, då drar vi in till söder wiho! Godnatt mina fina.




-


smile, and let the whole world wonder why.

Dagen har varit väldigt lugnt, jobbat. Sen kom hulis förbi mig så åkte vi och hämtade upp Emmie och drog en sväng till corner för att ta en cider, ba för att fira det fina vädret ;) Men nu blir det BB för hela slanten, pussrå.


Stars can't shine without darkness.

Hello sunshinees! tack för alla gulliga kommentarer överallt om min tatuering, det värmer såklart. Nu ska jag åka till jobbet, så puss på er & puss på kissen min (som förövrigt är en jävla plåga nuförtiden :) BYE!


det känns så lätt att vara ensam, svårt att vara två.

Igår var jag alltså och tattuerade mig, mamsen hängde med mig! Trodde verkligen jag skulle dööö av nervösitet (har ganska lätt för att bli nervös) men det var ju helt i onödan, gjorde inte ont överhuvudtaget! Tvärtom, nästan lite terapi ;) gillar miljön, sa till mamma att vi skulle börja hänga där, haha, närå.. Nu hänger jag iaf med Huli & Emmie, dricker lite vin och pratar om allt! Börjar ett imorgon, så sköönt.. Nej nu ska jag socialisera mig, puss på er.




never look back... unless you planning to go that way


of course life is a bitch, if it was a slut it would be easy..

Vart visst inte så många bilder, men här kommer någraa! Imorgon är jag ledig, hell va skönt det behövs..
Talk with you tomorrow, p&k







happiness is a journey, not a destination

Hade verkligen stöört kul i lördags, galen galen kväll haha! Jag och mems gick inte hem förrän vid 7-8 på morgonen, typ så kul var det (: Nu ska jag gå och hämta min bil som står hos emmie, gääsp, sen åka till jobbet. Lägger in lite bilder senare, puusss.


life.

when life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you have a thousand reasons to smile.


Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Inte ens två vita veckor kunde vi hålla, 5 dagar! nejmen det är braaaa..
wiho ses i vimlet, puuuuss från oss! (don't tell coonny)


-


3 mobilbilder från övvik


Fian behövde trosor, så vi mmsade en bild om ifall dessa va rätt sizeee
övikborna var ju hellyckliga över att vi hade bil så det kunde bli storhandling på willys..

och god studentmat gjordes på det :)


I'll be by your side...

through everything


say what.

Igår kom det in en tant som ville ha pengar tillbaka för att vi tagit för mycket betalt för en påse (30kr istället för 3kr) och det kan man ju förstå. Men så ser man på datumet, 27 november 2010!? Hon kommer alltså in nästan ett halvår senare! Lägger hon alla sina kvitton i en hög och sen går igenom dom flera månader senare!? Man slutar alltså aldrig att förvånas...


-


Don't be afraid of death be afraid of an unlived life.

Dagens sorgdekorationer, det känns liksom hemskt att säga att det är kul att göra!



One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.




No strings attached.

What a looovely day, tog sovmorgon, gjorde lite ärenden, sen vart det shopping i Nacka med Hulis och bio på det! No strings attached såg vi, heelt underbar film, i'm in love. Ashton Kutcher vilken goding, han skulle man inte tacka nej till. Det är väl okej att vi delar Huli? Efter bion åkte jag hem till Emmie, vart bjuden på mat och kollade BB. Kan inte bli mycket bättre än såhär! Nu blire 2½ män sen sova, Pussinatt.



A person doesn't have to be perfect to be exactly what you need.


drick vinet, glöm svinet.

Vart en riktigt rolig natt igår, konstigt det dära, man tycker att det ska vara samma visa att bara gå ut på kc hela tiden, men aalltid händer det något intressant haha! Jag är verkligen helt döddöddöd idag, usch, nu blir det inge mer alkohol förrän Hulis födelsedag. Nejmen nu ska jag försöka sova, är ledig imorgon som tur är, nu förtiden känns det inte som att det räcker med en dag för att återhämta sig. Pussrå













love life.

Dålig update, har bara jobbat hela tiden! Ikväll kom Mems förbi, hon har slingat mitt hår tatt ett glas vin och bara pratat om allt mellan himmel och jord. Livet är visst inte så dumt trots allt, fast det har jag aldrig tyckt heller! Nu ska vi titta klart filmen sen sooova. Imorgon blir det jobb sen kör vi all in wiho. Godnatt mina fina.




RSS 2.0