really.


sometimes you have to get lost to find yourself.

Hemma igen, eller jag har väll varit hemma ett par timmar! Gick bra idag, har bestämt mig för att hänga med på S-blommors julfest på lördag, fru Håkan kom och övertalade mig, han sa "klart du ska med det är minst 100 singelkillar där" haha men helt ärligt så tror jag att han är gladare för det än jag! Limo blir det också tydligen, slår på stort, och efter festen blir det utång. Så nu längtar jag till lördagens bravader! Meen det är ju nästan en hel vecka dit så nu väljer jag att vänta in Paradise Hotel så länge. PUSS





Drop the fear.

Jag tror iaf att det var mest min förtjänst att Barcelona vann igår, sen Zlatans.




Ingen aning om varför jag har den på min nyckelring,
men nu måste jag skynda mig ner till bilen så jag inte blir sen. PUSS!

 


yes, dom lever!

fick skickat av petteri igår, haha dom lever!


schackmatt.

Lång natt vart det, som vanligt, måste börja ta sömnpiller eller något känner jag. Om ett par timmar ska jag åka och jobba igen, men just nu har jag sån hemsk mensvärk så vill mest ligga kvar här ett par dagar till. Men det går ju ickee, får se vad jag gör efter jobbet kanske träffar anna. Men nu en lång varm dusch. Puss på er!


00.00


I wanted more, you didn't, end of story.

Jätte kul hade jag igår!! Brwa var snäll och körde mig, nadi&kimmie till festen, ett jäkla stress var det som vanligt! Alla var så fina, vi var där några timmar tror jag sen drog vi med i någon taxi till Corner och sen vidare till KC. Kändes som om alla var ute, så det var roligt! Hamnade i sängen vid halv fyra tiden och jag var SÅ nära att försova mig till jobbet imorse. Mamma lyckades få upp mig vid halv tio. Som tur var har den här dagen gått ganska fort men det var inte så roligt dom första timmarna kan jag lova, har nog aldrig längtat så mycket till min säng! Nu kom Bigge och Pelle för att titta på El Classico, men jag tror jag kör på Gossip Girl ;). PUSS&KRAM

GLITTER&GLAMOUR

Dagen gick fort & bra. Nu håller jag och Nadi på att göra oss iordning, snart kommer Kimmie sen blir det till att föra lite. KUL SKA DET BLI! Trevlig kväll allesammans, puss&kram.


goodnight.


How many chances should one person get?

Dagen på jobbet gick bra, mycket folk! Min mobil dog dock så kunde inte skicka smsbiljett när jag skulle hem, trodde jag skulle behöva gå,fatta hemskt, det löste sig som tuuur var.
Var hemma vid åtta, har städat och fixat naglarna i timmar typ. Min bror har kommit hem för ett par dagar också, yey! Tyvärr så hatar han min katt (för hon attackerar honom på nätterna när han sover) haha så måste stänga in henne på mitt rum vilket nu leder till att hon står och mjauar som en idiot. Nyss ringde min mamma också, hon är tydligen på corner med hela mitt kompisgäng haha kuuul, känns som att hon & jag har bytt plats, hon är fan ute mer än vad jag är nu förtiden. Illa!! Jaja, jag får väll gå och lägga mig nu då, jobb kallar imorgon sen GLITTER&GLAMOUR partajj. PUSS


syskonkärlek? sjukt olika är vi, som person iaf. Sen kan han ju faktiskt inte bli brun heller ;)


take me back.

Var som sagt med Nadja i Kista igår i flera timmar, handlade skor (likadana!) och lite underkläder. Sen åkte jag till pappa, han sa att vi skulle äta pankakor med ärtsoppa, vem äter det?! blä. Så vi åkte och beställde pizza och tog en sväng till väsby centrum.

Klockan 2 ska jag jobba, men åker dit lite tidigare så jag kan köpa det sista till lördagens bravader. puss&kram!


it wont go away.


snabbupdate.

Somnade vid 5 inatt, så är lite trött nu. Strax ska jag med Nadi till Kista, vi kanske ska åka förbi och ta vaccinsprutan?! Ah, vene om jag vågar. Tänk om jag blir sjuk till helgen, det vill vi ju inte. Jaja vi hörs senare, PUSS!

goodnight.

my room reflects what the inside of my head feels like. messy. very messy.


,


i brist på annat.

Chips eller Godis

Fanta eller Cola

Blondiner eller Brunetter

Brad Pitt
eller Jude Law (går ju inte att välja)

Adriana Lima eller Miranda Kerr

Brunögda
killar eller Blåögda

Hemmafest
eller Krogen

How I met your mother eller Scrubs

Julafton eller Nyårsafton

Filmkväll eller Biomys

Pengar eller Kärlek

Kaffe eller Te

Mcdonalds eller MAX

Gossip girl eller DH

Playahead eller Facebook (haha nejdå)

Morgonmänniska eller Kvällsmänniska

Kyssas eller Kramas

I'm always wrapped up in things i can't win

Nu är jag hemma igeen, sjukt mycket folk var det! Träffade lite kända ansikten, var inne på Gina också och hälsade på Camilla as skön tjej, vi pratade alltid om killar, första jag frågade var hur det gick med killen hon var tillsammans med när jag praktiserade, hennes svar:Vem var jag tillsammans med då?(Och det var ju bara ett halvårsen) Saknar att vara där. Handlade lite tröjor och en klänning tills på lördag, men ska nog dit imorgon igen, eller hur Nadja!! ;) Var ju där med Anna idag, haha vi lyckas alltid få allt att bli roligt, söta vän. Nu ska jag titta Arga snickaren sen blire Paradise! Juste The Hills kan man se idag också. Bra dag. PUSS




what's wrong with you.

Efter solningen igår följde Nadja  med mig hem, och mitt i DH så vart vi så jävla godissugna så vi samlade ihop 35kr i enkronor och gick ner till alfa haha. Tur att man får lön idag! Sen tittade vi på filmen kärlek 3000, handlingen var väll bra med killen som var huvudpersonen,förlåt, men han förstörde hela filmeen! Imorse drog iaf Nadja iväg till typ Örebro med sin papi, och jag ska snart åka till Kista med Anna. Jobbigt med folk det kommer vara, får se hur länge vi blir där. PUSS&KRAM



goodnight.


update.

Gick bra att jobba idag, Kjelle kom förbi haha det gör ju alltid dagen lite roligare! Sen fick jag reda på att jag var bjuden på S-blommors julfest, men självklart är det samtidigt som bakfickan öppnar, så jag har lite beslutsångest?! Nu kom precis Nadja hit så snart rullar vi ner mot solariet. Puss&Kram!


goodnight.


what i really meant to say..


,


what do you feel when you look in the mirror, are you proud?

Var ute på en promenad med Nadi, nu känns ju allt lite bättre iaf hi. Sen gick vi och köpte fanta och popcorn till Paradise Hotel! Nu ligger vi här och lyssnar på lite depp musik och läser bloggar från varsitt håll. Tur att man har så fina vänner. Imorgon ska jag jobba 10-17 tror jag, sen ska jag ta en solning med Sarah. Puss så länge.


memories.


You can't come in and out of my life like you please.

Somnade inte förrän vid 5 inatt, as jobbigt kan inte somna längre.. Jag vaknade iaf vid ett idag, har inte gjort så mycket ringde Fian och pratade i någon timme, om typ nyår?! Vi måste fixa lite planer tjejer. Efter det åkte jag med mami till AG för att lämna in mina betyg så jag kan gå Komvux, sen åkte vi och handlade lite & hälsade på jobbet. Senare ska jag kanske träffa Nadja, känner att jag måste prata av mig lite, vet dock inte om vad men börjar hamna i en down period & hon är en peppmänniska. Kanske är det jävliga vädret. P&K



,


,

I DON'T TRUST YOU.


update.

Nu blir det På spaning med Bridget Jones. Puss&Godnatt.


saknar min bruna hårfärg lite, men bara lite.


söndag.

Somnade vid två igår, tittade på lite filmer bl.a. Heartbreaker, as bra.
Dagen idag blev kort, jobbade 8-12 behövdes inge mer hjälp så efter det drog vi och käkade lunch och nu är jag hemmaa.. Hade ändå velat jobba till 5, nu blir jag ju bara väldigt rastlös istället. Får väll gå och lugna ner min katt som har fått något jävla knäpp!

vem orkar gå liksom,

när man kan få skjuts av nadi,


som alltid vill vara med på bild ;) puss!

goodnight.


I tried to forgive but it's not enough, to make it all okey.

broken strings, acoustic.


"Running back through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When it's too late, too late.."



should it be love at first sight?

Sjukt jobbigt var det att gå upp imorse, gick upp vid sju sen väntade vi vid stationen halv åtta så Coffe kunde hämta upp mig och Emmie. Vi har alltså inventerat ett lager med massa arbetskläder, dagen gick ändå sjukt fort! Känns mest som att vi fikade hela tiden, hi. Det var ju till och med sol idag! Imorgon ska jag Nadi & Coffee iallafall köra en till vända där.

Kvällen blir bara lugn, vet inte vad som har hänt, har tagit lugnt en HEL helg nu ;). As skönt, PUSS!

Lunchtime, söta tjejer ;)

haha issa!

haha BEBIS!

Fika time för andra gången!

Emmie & hennes arbetspartner på det stoora lagret.

På pappas kontor, ofc!

no more you.


medgång ger vänner, motgång prövar dem.

Sitter hos Mems, har precis ätit frukost och spelat kort, jag vann såklart hehee! Nu ska vi köra lite pilates sen ska jag dra till Komvux med Nadja, hade tänkt fixa Matte B det behöver man ju typ alltid ha om man ska plugga vidare. Ikväll blir det bara lugnt, ska jobba hela helgen med Emmie, Nadja Coffe & Issa på pappas jobb. Hörs later, PUSS&KRAM!



And I wonder if he ever would.

Just nu sitter jag Nadi med Emmie i hennes vardagsrum, tittar på E kanalen och har precis legat på en spikmatta haha, as skönt. Tittade för ett tag sen på The Proposal, as bra film jag och Nadi låg och bölade som vanligt medan Emmie var helt känslolös ;). Nu har vi bestämt att börja ha träningslektioner varje Söndag i Sätunaskolans gympasal ska bli kul, vi går ju alltid och gnäller så fort vi ätit chips & liknande så det är fan dax att göra något åt saken, så häng på ni tjejer som vill!  Nej nu ska jag vara social, hörs imorgon! PUSS&GODNATT

 


i was so naive.


Stark är den som kan le åt sin svaghet.

Haha ja, jag börjar faktiskt skratta när jag tänker på hur det gick idag. Har ju inte kört en manuell bil sen förra sommaren så jag kunde fanimej ingenting. Kom inte ens ut från parkeringen så körskoleläraren fick köra åt mig, fan vad jag skämdes haha kände mig verkligen dålig! Men sista 10 min gick väll typ helt okej. Nu har jag iaf bokat upp en intensiv som håller på hela Januari, yey tänk att jag en vacker dag kanske får körkort!  
Aja, nu håller jag på och lagar lite käk, sen ska jag nog åka hem till Emmie! Later, PUSS.


morgonupdate.

Godmorgon, eller dåligmorgon! Var uppe till 4 och letade efter mitt körtillstånd hittade det inte, sen gick jag upp för ett par timmar sen för att fortsätta leta, så NU hittar jag dom exakt på det stället som jag redan letat på 570 miljoner gånger. Varför är det alltid så?! Känns som att gud driver med mig och lägger dit körtillståndet efter jag har spenderat flera timmar åt att leta. Suuugsuug, nu är jag så trött så nu kommer allt verkligen gå åt skogen :) Jaja hörs efter lektionen, wish me luck!

goodnight.

looking back at me I see
that i never really got it right
I never stopped to think of you.


what do you say, when words are not enough?

Imorse drog anna till frisören och jag fortsatte sova, så fin vart hon! Sen drog hon och jobbade så jag drog hem.. Nu gör jag verkligen ingenting, as tråkigt fast Nadja ringde precis, hon och Issa är på väg hit. Mys, vi ska väll laga lite mat och så! hörs later, PUSS.


honey and the moon.



"I know that your love is true and deep as the sea,
but right now everything you want is wrong
and right now all your dreams are waking up"


i en värld av idioter står du först i kön.

Övningskörningen gick väll inte så bra, eller jo fast måste lära mig att svänga och köra snabbare än 40km/h hehee.  Sitter hos Anna nu hon säger att hon vill kolla på mig när jag övningskör på torsdag så hon kan få sig ett gott skratt. Nejmen, vi har precis kollat en film, haha ganska bra eller lite psykad. Juste när jag åkte hem från pappa så var det en jätte lång bilkö vid E4 vissa hade stått där en timme, det var tydligen en rysk president på väg, eller ja det finns ju bara en rysk president. Haha nej nu är vi på flumm humör bäst att sluta, PUSS&GODNATT från oss.


tell me what it takes, to let you go.

Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag till väsby och övningsköra. På torsdag ska jag ju till körskolan & övningsköra på riktigt, är fan nervös! Puss så länge.


Haha, love it, lilla Ida se upp med trappstegen!




PICS.

mitt hjärtegull.

lugnet före stormen. hjärta

haha våra söta glödlamps-shots!

haha taggadee..

en glad saris!

haha den bjuder vi på eftersom jag såg så glad ut.

haha den blåa nöten!

jag förståår inte

glaada peeps!

"hehe får jag hoppa upp på din rygg?"

sara hungrar efter män?

yes, jag hamnade i djbåset och tog hand om musikeen!

sen så blev jag fotograf, (det verkar jag inte vara lika bra på) haha ja det här var väll alla på båten typ?!

avslutar med denna som egentligen summerar hela kvällen. hi


kommer säkert in fler bilder från andra kameror, nattinatt.

crazy days, crazy nights.

Hade väldigt kul på kryssningen igår, även fast jag fick höra av båtens dj att han typ aldrig sett så lite folk på kryssningen, haha men det vart sjukt lyckat ändå. Synd om Nattis & Sarah bara som stupade innan vi ens hunnit komma från hytten ;) Just nu ligger jag i sängen, Emmie står brevid mig och plattar håret innan hon ska gå & möta sin boy, så när hon dragit lär jag somna på en sek. Bilder kommer väll in senare. PUSSI

i kärlek börjar man bedra sig själv och slutar med att bedra andra.

,


kvällens update.

Det vart visst en till update. Skulle egentligen ha fixat manikyr på kicks imorgon efter jobbet, (bad om att få sluta en timme tidigare) nej men så självklart hade dom ingen tid. Men tror Nadja ska komma upp så vi har en timme på oss att hitta någon outfit istället hi. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, varit och solat med anna, eller hon kollade väll egentligen mest på, men vi kan ju verkligen babbla så dom 20minutrarna gick fort. Nej nu ska jag packa lite sen försöka sova. Can't wait for tomorrow babes, Nattinatt.

Fick fixa själv!


you and me. bye.


so listen to your mind, cause your heart is kind of stupid.

just when you start thinking, everything is going to be alright, something bad happens
and you just want to go back to sleep and wish for the day to be over..


döm inte allt du ser.

Igår när jag Nadja & Emmie var ute och vandrade så träffade vi på Jesper, mitt lilla charmtroll, vi umgicks alltid när vi var mindre har inte träffat han på år och dar! Förstod väll att han och hans lillebror Daniel skulle bli små hunks. Vi satt ute och pratade med honom i säkert minst en timme, sen vart det så jävla kallt så vi drog en liten sväng till corner. Gick upp och jobbade vi nio imorse och nu är jag så sjukt trött, som vanligt!

Btw så har jag äntligen en liten framtidsplan, träffade Johanna en gammal jobbarkompis och vi bestämde att vi ska söka in till dekoratörslinjen i Leksand i vår, hon har ett litet hus i Rättvik som vi ska bo i. Ska bli sjukt kul, om jag kommer in det vill säga!

Imorgon blir det jobb sen direkt till kryssningen, tre hyttar med brudar kan ju inte bli annat än kulkulkulkul! Så vi hörs väll på måndag, PUSS!


ni är bäst!


FOTOMÄSSAN!

Hade säkert 10 larm på för att jag skulle komma upp imorse, jag som försökte vara så duktig och la mig klockan 12 somnade ändå inte förrän vid tre. Vid åtta tiden imorse hämtade iaf Sarahs pappa upp mig och Sara vid stationen och körde till mässan. Det var en fotomässa, jag och Sara stod och printade ut bilder på paperboard, vart så sjukt snyggt ångrar att jag inte tog med mig egna bilder. Kön var dock en mil lång (man fick alltså en gratis utskrift) och det tog minst 5min för att printa ut varje bild, fatta vad folk fick stå länge då det alltid var minst 20pers i kön, helt stört. Sjukt kul var det iaf, jätte trevliga människor och alla hade tagit så jävla snygga bilder. Lättförtjänta pengar!



Epsons monter.


Våra snygga tröjor.

vid den datorn stod jag, hehee, en macdator, aldrig direkt använt förut men nu vill jag ha en!!

tydligen var det en jätte känd fotograf som hade gjort dessa "tavlor/fotografier"

och han kom till mig så jag fick äran att printa ut lite skyltar till honom

haha ser ni?


Fick dock inte se Simon&Thomas eftersom dom var i en annan del av byggnade på bostadsrättsmässan. SYND! Nej nu ska jag gå och göra lite mat eftersom mamma är spårlöst försvunnen sen ska jag ringa tjejerna och fixa bokningen tills på söndag. PUSS


goodnight.


KRYSSNING!

Har pratat lite med tjejerna under kvällen och det blir tydligen en dygnskryssning på söndag!! Vi drar direkt efter att jag har jobbat, kommer bli sjukt kul. SÅ HÄNG MED VETTJA!?



it's the little things, that makes life big.

18årsdag.

första utgången i stan

haha om vi hade roligt.

missmissmiss

miss you.

haha lite fjortishäng.

we will be back.

fina babes ;)

nyår 08/09, hjärta.

nationaldagen, glömmer vi inte!

haha, nadjas 18årsfest.

mot väsa!

haha kommer aldrig mer åka snöskoter ^^

student 08 nadi&dosyman

student 08 the cool ones.

YRAN, bästaa!


i brist på annat.

detta är bloggarna man ska läsa kära vänner.

http://egoinas.se -sjukt rolig brud.
http://lastnightstrash.devote.se/
http://planetgynning.com/gynning/
http://izabella.devote.se
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
http://www.finest.se/malmlöf
http://englasshowroom.com/
http://tyras.se/

sen såklart
http://nattus.blogg.se/
http://sofiaforsen.blogg.se/
http://sarahts.blogg.se/
http://tiffanyoksman.blogg.se/
http://sederblad.blogg.se/

okej jag kan väll erkänna att jag läser fjortisbloggarna ibland, men dom är ju faktiskt inte värda att tas upp!

GODMORGON,

IDAG HAR JAG INGET ATT SKRIVA OM, TRÅKIG DAG. HEJ!



kvällens update.

Har precis tittat klart på det senaste The Hills avsnittet, alltså det har blivit så sjukt bra kan knappt vänta tills nästa onsdag. Så titta på det om ni har missat! Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt, ändra dygnsrytmen liksom, men vi får väll se hur det går. Wish me luck, och god natt! PUSS

 




"it's sad when people you know, become people you knew.."


Near to you, I am healing.


what if, one day.


vi saboterar allt vi inte kan få.

Har varit duktig och städat hela dagen, är ioförsig inte klar men ändå. Tänkte gå förbi anna senare men nu vart jag så sjukt trött så träffar henne imorgon istället, hi. Nu tänkte jag iaf laga lite god mat.

Juste här ska jag jobba på fredag med Sarah's pappa (thanks babe) ska bli rooligt, har alltid velat träffa Simon och Thomas (haha eller okej det har jag väll inte men dom verkar roliga). Förstår dock inte hur jag ska kunna komma upp vid 7 tiden, det är typ då jag lägger mig. Jaja, puss så länge!
 


but you're the one who keeps me awake.

emmie sov kvar, detta sysslar vi med på nätterna.


,


never without you.

Det vart en oväntad dag, först drog jag och emmie och åt på Campino, struntade i alla ärenden orkade verkligen inte. Sen gick vi hem till mig och efter en stund kom Issa hit, länge sen man såg henne! Drack te och tittade på roliga videosar, efter ett tag kom även Sarah och strax efter det Nadja. Nadja kom hem med en liten överraskning till mig från Övvik, massa fina ögonskuggor, mitt söta hjärta så glad att du äntligen är hemma!! Efter lite snack drog Issa hem sen drog vi andra en sväng till donken i Väsby.. Nu ligger vi hära, jag emmie & nadi, mina tjejor. Sjukt trött är jag nu och det känns som om jag börjar bli sjuk. Jaja, trevlig kväll på er. PUSS!



update.

Strax ska jag iväg och äta lunch med emmie på campino, sen blir det lite ärenden, kanske, om jag orkar! Puss.

so if you take a look, at the girl inside, you will see.


nothing else matters.

Övningskörningen gick faktiskt ganska bra, körde runt lite i väsby, det enda var väll att jag råkade köra på en gångväg utan att jag märkte det hehee, & pappa var för upptagen med att prata så det tog ett tag innan vi insåg att det var en gångväg. Sen var vi och fixade mobilen, yeey, riktigt skönt att äntligen ha en mobil som inte stängs av så fort man ringer någon, sen gör det ju inget att den är sjukt snygg också! Hi.

Äntligen kommer Nadi hem också, ska träffa henne imorgon! Puss&Kram.


snabb update.

Jag är så sjukt trött idaag, somnade inte förrän vid halv 5 och vaknade typ nyss. Fast jag skulle ha träffat pappa för flera timmar sen, men jag åker dit nu istället. Övningköra & så, wish me luck! Det lär behövas, PUSS!


goodnight.


,

i don't care what you think, as long as it's about me.


hjärta.

lite (ego)pics från helgen, mina fina tjejer!

 


update.

Nu blir det ändring, ska skaffa tillbaka mitt kort på Time Out, då blir det träning och vit månad. Yes hur bra låter inte det? As bra.

Nej nu ska jag tvätta bort gårdagens smink & klä på mig, sen ska jag åka och fixa lite blommor att åka & överraska pappa med, det är ju trots allt fars dag. (Har alltid tyckt att dom ska fixa barnsdag) Puss! 

 Titta den här skönheten jag hittade, bara måste måste ha, typ imorgon?
Toppen, för nu är ju min mobil tydligen helt paj..

 


you can't have everything.

Det vart en lyckad kväll igår! Jag var så sjukt otaggad, när vi hade fixat oss färdigt och började dricka lite vin så ville jag bara gå och sovaaa.. Men tjejerna lyckades tillslut övertala mig, ingen stan vart det dock, som vanligt. Finns mycket att skratta åt när jag tänker på gårdagen, haha speciellt Emmies feta bula i pannan, jävla pundare!!Kvällen slutade som alltid när man är med Emmie, på dressinen efter många om och men eftersom dom inte tar kort och vi inte hade några lösa kontanter!

Idag är jag helt slut, kattjäveln väckte oss genom att välta ut hela stora fulla vattenkannan kommer väll bli fuktskador på hela mitt golv nu, gah. Min mobil verkar ha pajjat också, panik, vet inte hur jag ska klara mig. Men men, lite senare ska iaf Sarah skjutsa runt mig på lite ärenden annars blir det bara lugnt. Puss så länge.


Tack tjejer för en toppen kvääll!


Uhlalala

Nu är det gästbloggning på g. Hej folket! Sarah här. Just nu sitter och oc emmie hos Tilda och fixar oss lite. Tilda själv går fortfarande runt i morgonrocken och skriker "VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!". Vi sitter tysta för vi har redan föreslagit hennes rosa fluffiga morgonrock. Tror dock inte att det blir den.. Musiken som spelas är för tillfället Knock on wood..   

Nu måste jag springa iväg för hennes galna katt bus (brunutansol) ligger och stirrar på mig max 1 meter från mig. Hon förbereder en attak på mig. Hemska katt.... Hihi, tack för mig, puss!

,


love like you never been hurt.

Jag hade sjukt kul igår, men imorse när jag kom till jobbet undrade jag fan om det var värt det. Typ näst värsta dagen i mitt liv. Skönt att jag stängde med Frida iaf så vi kunde ta det lugnt sista timmarna.. Det som är ännu värre är att jag ska ut idag igen, fast i stan, haha hade ju lovat Sarah! Nej men nu ska vi inte vara sånna, det blir säkert skojj ;) Så nu ska jag käka, sen blire att duscha, sminka sig & vänta på tjejerna.

Hörde på radion idag på jobbet, hehe lite roligt en gubbe som ringde in och sa :
- Vill ni bli av med svininfluensan? Släng ut haggan där hemma och fixa in lite nytt lammkött.
haha jag skrattade iaf. PUSSHEJ!

om man ändå orkade festa såsom vi gjorde i alanya, bah börjar bli gammal..


i promised myself, I promised I'd wait for you.

Skulle egentligen bara tagit det lugnt idag, men så blev det ju intee! hehee, strax kommer väll Emmie och grabbarna grus, utgång KC, känns som längesen sist. Fast kanske inte.

Upp och jobba imorgonbitti 10-1730 som tur är stänger jag med Lillfrida så vi kan fika en massa istället. ;) Ses i vimmleeet PUSS!

goodnight.

You know you are in love
when you see the world in her eyes,
and her eyes everywhere in the world.


nattens hunk.


från gsh, bästaa!


don´t let the thought of loosing keep you away from playing.

Idag har jag jobbat 13-19.30, var så sjukt trött när jag vaknade klockan 12, så fick skynda mig till bussen. Har totalt vänt på dygntet, Emmies fel vill jag tillägga. Efter jobbet hämtade Sarah upp mig, åkte till Coop och hämtade ut en sak sen släppte hon av mig vid Brunos så jag kunde sola lite, så skönt när det är så jävla kallt ute vilket det var idag. Nu ska jag titta på Green Street Hooligans en av dom bästa filmerna enligt mig, sen ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon till jobbet. 10-19.30 fy.

skönt att man har lite sovällskap, ts. puss!



goodnight.

avundas aldrig någons lycka, 
du känner inte till dens hemliga sorger.


känns trovärdigt.


gillart.


update.

Usch vi var uppe hela natten och spelade dom där jävla spelen, när jag väl börjar kan jag inte sluta, och tro mig jag är ingen bra förlorare så somnade inte förrän runt halv 6. Men kul hade vi!!

Vid 3 tiden idag åkte jag Sarah & Emmie in till stan, jag var jätte duktig, köpte nästan ingenting bara lite underkläder. Sen gick vi och fikade, finns det något bättre en varm choklad med marshmallows i höst/vinter kylan? Tror inte det va. Nu är jag iaf sjukt trött och ska bara lägga mig framför tivo, imorgon är det jobb som kallar, suck! Hörs later.

and there's moments, when i wish you're the one.


update.

Efter vi vart och fikat åkte vi hem till Emmie, satte på en Harry Potter film men jag somnade nästan direkt. Så nu är jag PIGG! Inte bra, kommer aldrig somna. Nadja och Coffe kom förbi en stund också, Nadi ska ju bort nästan en veecka så var tvungen att säga hejdå, buhuu.. Nu ska iaf jag och Emmie spela as många töntiga spel på datorn, just nu är det Craxy Taxi som gäller, haha!! Så mobbade. Vi funderar på att ha en lan helg, med massa rolig spel, hehee..
Men trevlig natt eller nått, pusspuss!


he could never love me, just as I could never love him.

Nu blir det fika med emmie, PUSS!




Simon Helg

Dagens hunk & Hammarbys hjärta.


update.

Somnade vid fyra i natt, och hela morgonen har det ringt jävla telefonförsäljare. Mamma kan ju aldrig säga nej heller, jag ropar till henne "säg bara neeej mamma" men icke, vet inte hur mycket sånt där skit vi är med i!

Nu är jag iaf jätte trött och har absolut ingen lust att gå till arbetsförmedlingen. Men efter det ska jag träffa Emmie, om hon nu orkar ta sig upp, råkade skrämma upp henne med att världen går under 2012, så hon somnade väll aldrig i natt. Nej nu är det frukostdaaax!

goodnight.

Sanna ord är inte alltid vackra
Vackra ord är inte alltid sanna.


update.

Okej, seriöst jag är ju en livsfara i trafiken, körde nästan in i en buss!! Inget lokalsinne har jag heller, vi körde samma runda säkert 20 gånger och ändå frågade jag om jag skulle ta åt höger eller vänster varje gång. Mycket skratt vart det iaf, och pappa sa när jag kört klart att "det här gick ju bra", men jag tror han ljög..

Nu ska jag se The Terminal tänkte jag, har bara sen en stund av den filmen. Puss så längeee.


i can look into your eyes, and see everything i need.



don't let the world change you.

Har städat hela morgonen för snart kommer mami hem igen.. I morse när jag skulle gå ut på balkongen & städa lite så var det några som höll på att fixa med stuprännan, vart livrädd & sprang in igen, hehe, man vet ju aldrig, dom kanske hade tänkt att ge mig en fet utskällning..

Idag ska jag iaf övningsköra och sen åka hem till pappaa, blir inte roligare än så. Puss!


roooliga tider..

 


goodnight.


.

When nothing is left to lose. Everything is there to win.


alla dina svar, är dåliga svar.

Igår efter jobbet kom jag hem och hittade Nadja & Issa sittandes i mitt kök. Vi lagade mumsig middag och bjöd över lite tjejer. Senare på kvällen vart det krök och grabbsen kom över. Vid ett tiden drog alla till KC, jag gick halvvägs men beslutade mig för att gå hem istället, duktigt Matilda, ja-a. Men hade väldigt kul igår faktiskt, inte vare lika kul att gå upp och jobba imorse. Dock så har någon mejjat ner heela stupröret som går brevid min balkong, det fattas typ 3m rör som någon har dragit iväg med. Vem gör sååå?! Ibland asså...

Så efter jobbet idag mötte jag Nadja utanför Campino, tänkte skynda mig hem å se alla fotbollsresultaten, men så hörde jag aikjäv.. som sjöng sina visor, så fattade att dom hade vunnit, kunde det bli ett värre fotbollsår? Nej.
Nu ligger vi och fettar oss & kollar på Djävulen bär prada. Hörs later, puss!

RSS 2.0