try and explain how it's so different when we kiss.

Vart en skön shoppingdag igår, tills jag började pipa (ni vet när larmet går när man går ut ur en affär) och det är inte direkt första gången det händer mig, så vågade inte gå in i nå fler affärer haha! Sen drog vi hem till Hulis mamma i stan käkade lite sen drog tillbaka till märsta. Är helt slut idag, känns som jag är det varje dag nu för tiden, hm. Nu är jag bara ledig en dag på 2 veckor också det är ju kuuuul... Nejmen det går bra nu, nu måste jag dra till jobbet Puss mina fina.


life is what happens to you while you're busy making other plans

Hängde med på en liten spontanresa till Småland i fredags med emmie, det var någon form av bluesfestival! Så vi började dagen i parken med folk och skön musik, sen drog vi tillbaka hem och grillade osv. Efter det hängde vi med Sebben till hans kompisar för förkrök och sen var det utgång! Det gick väl bara utför efter det så det var nog bara tur att bilderna tog slut där haha. Har iaf haft grymt kul! Men nu måste jag göra mig iordning för nu blir det shopping med hulis on my lediga dag. Puss på eer!
-


Only boring people are bored.

Finally fridaay, sitter hemma hos mig med Mems, ska snart gå till Qrill för att dricka lite vin, blir nog ganska städat ikväll ändå. Men imorgon då kööör vi, trevlig fredag alla! PUSS från oss


-


It’s all your fault. You called me beautiful

Ikväll har jag varit på musikalen Hair, Nadjas mamma bjöd med oss. Det var väl typ dom längsta 2,5 h i mitt liv, haha fast jag hade iaf bra sällskap ;) Nej det är väl inte riktigt min grej, det var verkligen "åh ska dom sjunga igeen.." fast okej jag log kanske till ett par gånger.

 Imorgon är det iaf finaally helg, en ledig helg!! Håller tummarna för fint väder.. Men nu ska jag sova, så nattipuss på er.Love isn't blind; it just only sees what matters..

Vart en lugn helg, i lördags kom tjejorna förbi så vi kunde titta eurovision annars har jag bara jobbat! Igår var jag leedig, så då vart det en cornerrunda. Nu är jag dödstrött, skönt att jag har kort vecka framför mig iaf, känner på mig att det blir en bra vecka, om det bara kan bli lite fint väder igeeen...


-


Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig..

Åh hur mycket minnen?!


i can't believe this is happening..

Har glömt lägga in bilderna från förra lördagen, so here they come..WE FEEL IT, BEFORE WE SAY IT..


I want to waste every night with you,


too little too late


haha kul, enda bilderna från valborg...Måndagens.

En vacker dag ska jag också bo i vasastan, mysigaste!!
RSS 2.0