I thought I'd forget, but I guess I forgot to.

Ligger själv hemma hos mems och gossar under täcket, sover verkligen så sjukt bra här! Och det är konstigt eftersom det drar in as kallt och ligger en miljard smulor i sängen haha, nej men på riktigt, ska nog sova här tills blomman kommer hem! Snart ska jag iaf dra iväg och shoppa innan jag åker och stänger på jobbet ikväll.. Mysgos.



tänk er 25 graders värme


-


I'll love you 'til the day i die

Fredagen vart riktigt rolig, började på hemmafekke fortsatte på kc och avslutade hemma hos Mems! Sen på lördagen var ju tanken att vi skulle ut i stan men efter omständigheterna så vart vi hemma. Thank god att det inte slutade värre. Den här helgen gick alldeles för fort och imorgon äre jobb igen.. Nu ska jag fortsätta titta på Jersey shore, vart inte så mycket bilder men här har ni några. P&K








life's a dance

Just nu sitter jag och väntar på Hulis, Mems, Coffe och Anni som ska komma inrullandes, sen blir det fest hos "elgiganten killen" soom vi så fint kallar honom.. So here we go agaaain, ses i dimman! PUSS


You give me, something.

Fan vad nöjd jag är över att jag har en bild tsm med Messiah (även om den inte var vacker!) , trevlig var han också! Haha ser verkligen ut som att jag petar han i örat med något, men jag gör inte det jag lovar, även om jag hade velat... Sen kan vi ju ignorera Coffee i bakrunden.. Nu längtar jag bara tills imorgon, då blir hemmafekke, det är något att jubla över ;) Puss&Godnatt..


The best way out is always through.


and I'll follow you like a lost puppy.


Det är kanske lätt att vara efterklok men det är aldrig lätt att ångra sig.

Juste igår vart vi bjudna på mat hos Mems, riktigt gott måste jag säga ;) Sen hängde vi bara och kollade på D.H.. Fysatan vad jobbigt väder det är ute på tal om något helt annat, man kan ju inte annat än längta efter sommar 11!  Hoppas iaf det blir bättre väder till helgen då vi ska ut och slira sataan, tänk om man kunde dra ut i shorts och linne, heaven! 

 


Godmorgon,

Nu.drar.jag.till.jobbet.tjarrå.


Oh no she didn't.

Haha måste bara berätta, imorse efter jag duschat så hör jag som ett "borrande" ljud, jag trodde direkt att det var fläkten så jag brydde mig inge mer, efter en timme så hör jag fortf ljudet! Börjar ju undra lite eftersom det aldrig låtit så.. Men så efter ett par timmar så gick jag och försökte kolla, men då hörde jag att det inte kom från fläkten utan från typ väggen?! Så tänkte att det var grannen som borrade, men ändå konstigt att dom hållit på så länge och konstant haha.. Jag struntade iaf i det och åkte hem till Emmie.. Sen nu var jag precis hem och hämtade lite kläder, så hörde jag mamma säga "Matildaa", då vet jag direkt att jag gjort något fel.. Då förklarade hon hur hon hörde ett ljud från badrummet när hon kom hem, och då sa jag att jag också hört det och att det höll på i flera timmar! Hon berättade hur hon också kollat i fläkten och lyssnat om det var grannarna, seeen, så upptäckte hon att det var min rakhyvel som låg där och vibrerade, haha lite roligt! Oj nu vart det en bok men jag skrattade iaf ;)

Annars har jag spenderat dagen med tjejerna, kollat film och snackat en massaa. Nu ska jag sussa här också så bäst att jag lägger mig innan emmie får fnatt ;) Haha hon e som en liten mammaa.. Godnatt folket.



(Ovanligt att se Hulis med lite alkohol i handen ;)


Part two.


-

"Jag tänker leva mitt liv precis som jag vill leva de, för vem vet,
i nästa liv kanske jag blir en sten, och då har jag fan inte mycket till val,
 mer än att ligga där och hoppas på att någon idiot ska lyfta mig"


Truth hurts, lies kills

Rolig dag på jobbet idag! Har börjat göra lite adventsljusstakar och kransar, det är fasen snart december! Sick vad tiden går fort.. Juste jag och Ann-marie ska starta en blomsterblogg så snart slipper ni se massa bilder på blomdekorationer här i bloggen ;) Kan dock inte komma på vad bloggen ska hetaaa.. Hm. Snart kommer iaf Hulis & Ida hit, lite dejavu, får se vad vi hittar på kanske ett glarre vin! P&K


it's time to take a risk, sweetheart.

Ligger och väntar på Hulis och Ida som har åkt iväg för att köpa chips&dip, yummie. Mina fina tjejer. ♥ Sen blir det nog chill hela kvällen, ska upp och jobba imorgon. Trevlig fredag ni andraaa, P&K..




That's how it feels.


HE CAN PLAY ME LIKE A GUITAR.


I wish we could have loved each other at the same time..

Idag efter jobbet drog jag, Huli och Coffe lite spontant sådär till KC och kollade på stand up, haha så jävla roligt! Ioförsig är jag en riktig sucker för Stand up det är riktigt kul, men ändå, har verkligen ont i mina käkar!! Nästa torsdag ska Messiah Hallberg dit and weee're gonna be there! Han är ju sjukt rolig.. Nu ska jag försöka sova så jag orkar jobbet imorrn, måste dock ställa klockan på 00.30 så jag inte missar Paradise, utröstningen får man ju bara inte missaaa, PUSS



-


Some lessongs in life, are best learned trough pain

Idag efter jobbet åkte jag hem till Nadja och bokade hotellet till nyååår, ska bli så jävla kul, det här året kör vi all night long baby ;) Längtar fasen mer till det än Gran Canaria! Sen åkte vi hem till Mems och hängde ett par timmar. Nu ligger jag och tittar på Scrubs, väntar in Paradise.. P&K




Nobody said it was easy.


it's the moment of truth and the moment to lie

Hade sjukt kul i stan igår, måste gå ut där oftare!! (nu jublar Ida ;). Peace
 


Tonight I'm not going to stop until the music does.

Godmorgoon, eller okej jag vaknade för 4,5h sen ska inte ljuga. Vaknade av att Lasse kom infarandes, haha rolig prick det där. Har iaf köpt en bil utav honom, min första egenköpta bil ;)  Den andra gick ju sönder, har känt mig så handikappad utan den i flera veckor, men nuså, är jag hel igen! Inget vrålåk direkt men jag är fasen glad så länge jag slipper åka buss. Nej nu måste jag åka och fixa lite ärenden inför kvällen, sen blir det att titta på Bajen-Hif (VINN FÖRFAEN) innan jag drar iväg till Anna. P&K








Stare into his eyes and make sure, that what you feel is true.

Vart en lugn kväll ikväll (eller skriver man så?), har suttit hemma hos Anni med henne och Ida, men åh herre vad jag har skrattat haha! Roliga människor det där.. Imorgon kör vi dock all in i staden, känner mig sjukt taggad! Wihooo, men nu ska jag sova trött som jag är, Godnatt världen.

Juste åker till Gran Canaria om 3 hela veckor, can't wait!


Goodnight.


Got a little captain in you?


Allting börjar om.



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt


I wish she knew.I wish he knew.

Godmorgon Sverige, satan så skönt att det är plusgrader ute. Åtminstone en plusgrad.




-


crush.

Faaan vad sur jag är att biljetterna till Svenska Cupen finalen redan är slut!!! Hade jag inte försovit mig imorse hade jag hunnit boka direkt när dom släpptes, nej självklart försover jag mig just idag av alla dagar... Det här verkar inte heller bli min månad.


Life happens.

Det eeekade verkligen på jobbet idag, det var väll inte en jävel som ville ta sig ut i snöovädret. Själva stod vi och tittade på alla bilar som fastnade, det var iaf minst två lastbilar och en buss som fastnade vid våran utfart, gissa om jag körde typ 30km/h när jag skulle hem ;) .. Ikväll kommer Fian hem så imorgon efter jobbet blire lite girlsnightout skulle jag gissa för snart drar hon igen till varmare grader, är inte alls avis, älskar att frysa.



Goodnight.


Cravings.Recovery


Put a mask on and no one could tell.
















Sen dog kameran! Tjing.


I can be your hero baby, I can kiss away the pain.

Det vart en riktigt bra kväll igår, Nadja och gänget hade fixat så fint ;) Hamnade på KC gjorde man också såklart, det var inte alls lite pinsamt att jag var den enda där som var utklädd! Nejneeej..  Idag har jag iaf jobbat, det var lite segt månni tro men det gick. Nu ska jag bara mysa i soffan! Lägger in bilderna senare eller imorgon. P&K


As long as the wrong feels right it's like i'm in flight.

Jobbet gick bra idag, stod mest och producerade och åt av den sjukt mumsiga smörgåstårtan som Ann-mari gjort till personalen ;) .. Fick sluta lite tidigare så jag och Hulis kunde åka till Buttericks i Uppsala innan dom stängde. Lyckades äntligen hitta lite att ha på mig till imorgon, vet inte riktigt vad det vart men något ska det väll bli utav det. Ska faktiskt bli sjukt kul känner mig taggaaaad, längesen det var maskerad, känns det som iaf! Typ ett år sen, hehee.. Lite jobbigt dock att jag jobbar dagen efter men det har ju gått förr! Nej nu ska jag hopp in i duschen, hörs tomorrow Puss.




You can cry when you get older..


0-0

I guess that sometimes we do things just to hurt ourselves,
to see if we can feel something. Cause why would we else put
us in that kind of situation? We want to chase someone we
can't have, and we ignore the ones worth having. It's like
we're playing a game, with no winner.


For you.


Don't be afraid of death be afraid of an unlived life.

Äntligen November!! Får hoppas att den här månaden blir en bra månad, kan ioförsig knappast bli sämre. :) Idag är jag iaf ledig så ska iväg med Hulis och köpa lite grejjer till maskeraden på fredag, vi fattade nog aldrig att Halloween var förra helgen så vi är en vecka sena, men vad gör deee .. Nu ska jag göra mig iordning å se om vi kan få tag i någon bil? Poss.

fick världens sötaste kort av Anni ♥


mitt hjärta.


Tänk om man ångrar att man ångrade sig.


RSS 2.0