Plastic fantastic.

Ni har väl inte missat nya avsnitten av The Hills!! Hulis påminde mig idag. Sista säsongen är det också. Men fyfan hur Heidi ser ut!! Sad, so sad....

The Hills - MTV Shows

Onsdag.

Fan va aaaarg jag är att jag inte får vara ledig på valborg :( .. Har alltid åkt till Uppsala, men neej nu kommer jag jobba isället, suck.. Hoppas det inte kommer vara lika fint väder som idag, utan att det regnar & är mulet (6) hehee. Och ni får inte kröka till allt för mycket på dagen tjejer så ni orkar med kvällen då jag kommer vara pigg & glad ;) . Nej nu måste jag åka och jobba. Puss på er!


P.A.R.T.H.E.Y

Det var alldeles för längesen jag satt vid en dator, det bara kliar i fingrarnaa.. Tänkte bara slänga upp lite bilder från i lördags, och säga att det var grymt kul! Enjoy, puss.

why Jarmo, why..

















Goodnight.





Beautiful daay (8)

Vilken underbar jävla morgon! Vaknade upp ute i Gottröra vid halv åtta utav solen och en hund som slickade mig i örat! Mysig kväll vart det igår, är nästan sugen på att bli Johannas nästa inneboende, lite långt att åka dock till mina kära vänner här i Märsta ;).. Nej nu måste jag bege mig till jobbet, P&K!


FRIDAY.

Äntligen freedag tänkte jag säga, men jobbar ju ändå hela helgen så vad gör det för skillnad. :) Nu ska jag iaf till Gottröra och trösta Johanna lite, är fan rädd, hur fan ska jag hitta till Gottröra?! Jaja wish me luck, och trevlig fredagskväll peopleee. PUSS!

-

If it doesn't make you happy... Why do it?


Give me more..

Kuuul jävla väder det är ute, kan det bara bli lite varmt snart. Ioförsig så jobbar jag hela tiden så skulle ändå bara ha ångest om jag visste att det var fint väder ute. Blir en massa jobb resten av veckan, enda ljuspunkten är på lördag då vi ska fira Hulis&Annas 20årsdag, wohoo..

Haha juste måste berätta en sak bara, en tjej på mitt jobb berättade att det var en kille som hade ringt och velat ha 30 röda rosor, vilket gick på typ 1200spänn, sen sa han att hon skulle klippa bort toppen på blomman så det bara var stjälkarna kvar, hon ba eh får jag fråga varför? Då skulle han skicka dom till sin tjej som hade varit otrogen, han ville även ha en kort där det stod typ "Din jävla hora dra åt helvete hoppas du dör" typ, haha vem gööör så, orka ens lägga 1200kr på det. Fast ändå, fan va rätt! Så ska jag också göra den dagen någon är otrogen mot mig ;) Jaja, nu ska jag gå & laga lite käk. PEACE.


20 år!!!


Hoppas du haft en toppen dag! I love yooou.


Hjärta.

Idag har jag varit ledig, så skööönt! Har varit på banken och fixat lite, sen har jag varit chaufför mestadels av dagen. På kvällen hämtade jag Emmie så åkte vi hit och kollade på Hammarby matchen, fan så skönt med en vinst!! Jag känner i hjärtat att det kommer gå bra i år. Linus Hallenius, min idol!! Så jävla bra.

Nej nu ska jag försöka sussa så jag orkar komma upp imorgon, tänkte försöka mig på en springrunda innan jobbet, får väll se hur det kommer att gå.... Godnatt mina fina!


-


Vi tänker sällan på det vi har, men alltid på vad vi saknar.

Sitter & väntar på att Nadi ska komma och hämta upp mig, sen blire middag med brudarnaa. Får se vart vi hamnar. Trevlig söndagskväll allesammans, eller Godnatt ser det snarare ut som att jag ska säga? PUSS!


Nej det är ingen vanlig dag för det är Hulis födelsedag....

Kvällen igår vart lite random, hade inte tänkt göra någonting, pratade med Hulis som var minst lika trött som jag. Men vid tio snåret kände jag att vi fasiken inte kan sitta hemma när hon fyller tjugo!! Så jag åkte hem och plingade på hennes dörr, hon var inte direkt svårövertalad ;) Så prick klockan 12 var vi på corner, vart faktiskt en jävla trevlig kväll! Men idag blir det nog födelsedagsmiddag med brudarna & nästa helg är tanken att hon ska firas ordentligt!

SÅ GRATTIS MIN FINASTE HULIS PÅ 20ÅRS DAGEN, det var en jävla tur att du kom till ;) Loveloveloveeyou ♥..








You'll never know what tomorrow brings.


Update.

Måste ju berätta om när jag & tiff åkte till Gbg, asså aaaaallt gick fel. Orkar inte berätta allt men det värsta var ju när vi hade 12 mil kvar, det var precis jag som hade tagit över ratten (såklart) då ba dööör lamporna i fram på bilen, allt annat funkade men just lamporna bara dog, ca 2 på natten mitt ute i ingenstans där det varken fanns bilar eller lampor. Gissa om jag fick panik, vi lyckades iaf svänga av intill väggrenen, trodde nästan vi skulle få övernatta i bilen. Efter ett par telefonsamtal utan framgång så bestämde vi oss att köra på varningsblinkersen, trodde jag skulle bli BLIND det var hemskt, haha. Så dom där 12 milen tog ju bara typ 4h :) 6 på morgonen var vi framme och beräknad tid var ungefär halv 2. Att vi alltid lyckas... Men vi överlevde iaf, tack gode gud. (Eller det värsta var ju ioförsig att Bajen förloradeee, men det glömmer vi nu)

Sjuk har jag blivit efter resan också, så har varit hemma i 2dagar. Men nu börjar det ta sig så tänkte ta en dusch nu sen dra en sväng hem till Emmie, måste ju fira lite att Hulis tagit körkort. Sen får vi se vad kvällen tar oss. Puss på er!


Roadtrip nästa!

Idag tog min fina bästis KÖRKORTET! Wiho, får nästan börja fajtas om vem som ska köra hädanefter!! ;)
Love you, du är grym ♥


Gbg tripp med bästa tiff!






















bajenhjärta.

Nuuu ska jag till jobbet sen vid halv åtta när jag slutat så kommer Tiff & hämtar upp mig så drar vi till GBG. Hörs säkert när jag är där, puuuss!


Match 07!


Goodnight.


Man får ta folk som dom är, inte som man vill att dem ska vara.

Hellooo dudes. Sorry för dålig update, jag har mest vart ute & kört, hehee. Nerå, jag har jobbat hela helgen, så i fredags tog vi ett glas vin för att fira körkortet såklart ;), sen drog vi ut på Kungliga Carl. Igår efter jobbet  åkte jag hem till Emmie, vi åt lite & tittade på hennes fina nya lägenhet!! Sen drog vi vidare för att hämta upp Hulis. Otaggade som vi var så beslutade vi oss att dra upp till grannen för lite trevligheter, vilket det också var! Vid halv ett valde jag att tralla ner hem medans resten av packet fortsatte till Kc. Sååå, idag har jag jobbat igen och strax ska jag iväg & hämta upp Hulis för en solning, sen ska jag skjutsa Fian till Arlanda som åker tillbaka till Övvik idag, buhu! ♥ Oj va långt inlägg det blev, jaja nu måste jag  skynda mig att ta bort sminket, hörs later! PUSS

Finally!

KÖRKOOOOOOORT!
Helt sjukt, känner mig så jävla glad. Det ska självklart firas. WIHOO! PUSSS


Goodnight.


Random mobilbilder.

Girltrip!



En nöjd Anni!

I Östersund


Vad vi roar oss med på Frö, Knöl & Kruka AB!

Min snälla pappa ritade lite.
M
Min bebis!


True friendship, lasts forever.

Måste tillägna ett inlägg åt Emmie som har fått en lägenhet!!! Helt sjukt, min lilla Mems, känns som det var igår då du sa att du aldrig ville flytta hemifrån! Ska bli skönt med ett andra hem... Tiden går så fort, alla känns så vuxna, jag trodde att jag föralltid ville vara ett barn, men fan vad jag ser fram emot vuxenlivet, lite grann iaf! Så 1 juli bär det av, jag har fått äran att få inreda hennes hem, hur kul ska inte det bli! Så grattis mitt hjärta till ditt första egna hem, jag lovar att hänga där så mycket jag kan ;)

13 år tillsammans ♥
och många fler ska det bli!


Update.

Halllååå.. Idag har jag inte gjort så mycket, jobbade från 10 till 19.30 och efter det har jag suttit hemma med mami & brori som kommit hem för några dagar. Tittat på utomlandsresor har vi gjort, för i vinter drar vi till Kanarieöarna! Biljetterna till Hammarbys premiärmatch är nu iaf bokade, woho, Tiff och jag kör en liten roadtrip ner till Gbg på måndag kväll, can't wait! Nej nu blire myskväll, Puss på er!


Goodnight.


Karma's only a bitch if you are.

Godmorgoon, typ. Känns som evighetersen jag hade en ledig dag, fast jag var ju ledig hela helgen ioförsig men det räknas inte. :) Om ett tag ska jag till Stinsen med mami och shoppa lite, bara lite, lite. Så jag har råd med Aprils alla roligheter. ;) Denna vecka består dock bara av jobb och lite körning, förhoppningsvis är det inte många dagar kvar tills jag har körkortet i min hand? Trevlig Tisdag peeps!





ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET.

...och tack vare dessa härliga karlar så lever jag nog en hel jävla livstid!





Gemigsolochvärme.

Idag har jag och Hulis suttit och letat resor, det är sjukt hur billiga dom är nu! Det blir förhoppningsvis Mallis i början av Maj, I can't waaaait. Vill bara boka nununu, är så trött på den här kylan. Hur kul vare när man vaknade imorse och det helt plötsligt snöade? Vafan. Ge mig sool. And btw är det några som är sugna på att hänka så säg till! Pussinuss






Goodnight.


GLAD PJÅSK!

Hoppas alla har haft en bra påsk/helg, för det har jaaag.
Fast det är inte förrän idag jag ska på årets första påskmiddag! Ha en solig söndag!! P&K


helg, mina hjärtan..









I love you, I've never stopped.

I could kiss a million guys, and it still wouldn't
mean as much as holding your hand.


RSS 2.0