goodnight.


i've had you so many times, but somehow i want more!

Idag har jag varit och handlat med Nadja & Coffee tills imorgon, mums. Eter det jobbade jag några timmar och ikväll blir det nog bara lugnt. Alltid när man bestämmer för att inte göra något det är då man blir bjuden på diverse saker. Nej nu ska jag nog titta på Man on fire, inte för att action/thriller är min grej men den verkar fan bra, trevlig freeedag. PUSS 


update.

Godmorgoon.. Eller dålig morgon, jag är jätte irriterad. Har fått hem lite grejjer så jag ska kunna fixa internetbank osv, men det går ju braaaa.. Varför ska allting krångla hela jävla tiden, gah.

Aja, :) Idag ska vi åka och handla lite mat och sånt till på lördag, alltså imorgon heh, sen ska jag jobba i 3,5 h yey. Kvällen blir nog lugn, tänkte iaf försöka med det, jobbar ju hela helgen! Puss.

no you, just me.

Jag gillar inte att dom har ändrat tv tiderna för olika program på tv 3 & kanal 6 på nätterna, det fuckar upp hela mitt system. Klockan 23.00 var det Scrubs i en timme, 00.00 var det 2½ män i en timme sen var det Spin City en halvtimme,  sen kunde jag börja försöka sova. Nu är allt helt ändrat, så nu är hela mitt "när ska jag gå och lägga mig" system förstört.. Tack, hur ska jag kunna somna nu?

goodnight.


.

If you get too near
I might disappear
I might lose my mind.


let me get what i want this time.

En dagens,
Humör: blandat.
Gjort: ingenting, legat här.
Planer: jobbaa.
Ser på: the hills
Lyssnar på: across the universe-let me hold your hand
Läser: aftonbladets sportsida
Äter: makaroner
Dricker: vatten!
Bästa: tankarna om gårdagen
Sämsta: tankarna om allt
Väder: ser inte, nerdragna persienner.


förbjuden väg är ofta hårt sliten.

Gårdagen var riktigt skojj, vid elva snåret åkte vi in till stan där vi hamnade på någon typ av rockklubb med Linus och hans typ 40 lumparpolare?! Alla var helt däng, deras major låg helt avdäckad, haha. Många trevliga typer. När natten var över kom snällaste Coffe och hämtade oss. Vaknade vid åtta i morse när Emmie gick upp och jobbade (stackars) sov ett par timmar till och nu är jag helt slut. Ska iväg och jobba vid fyratiden. PUSS!


 

                   

lyckades tydligen bli lite bilder från en kass mobilkamera.


bajenhjärta.hjärtabajen


life it's a bitch and then you die.

HEJDÅ BAJEN!! Fuck it, äckel trelleborg äckel allt. Längesen jag blev såhär ledsen, eller okej kanske inte men ändå. Nu drar jag och super neeer mig. Eller vi gör.  Hejdå!

there's something about you.

Mitt etui fanns hos Nadja så åkte och hämtade det, sen mötte jag upp Emmie & åkte till Väsby Centrum. Lyckades såklart ta fel buss, inte första gången, så vi hamnade nästan i Infra City istället, men efter ett par bussbyten så var vi framme. Handlade lite skor och hängde med Anna på hennes jobb. Nu är vi hemma hos mig, tittar på Hammarbymatchen, dom gjorde precis måål och leder med 1-2 . YEY, bara dif torskar nu..

Om någon timme eller så kommer Nadi&Fian, jag och Nadja ska in till stan och feeeesta, det är tydligen någon lumparfest som Linus bjudit in oss på, och det är ju trots allt lillördag, hihi. Ska försöka få med mig Emmie också. Tevlig kväll, pusspuss!

update.

Har precis varit på banken för att fixa sparkonto. Vad är grejen med att man måste vara så tyst på banken?! Alla tittade på mig direkt, bara jag tog upp ett tuggummi ur tuggummipåsen. Tror alla att det ska bli ett rån så fort folk börjar prata lite eller vad. Lame! Efter det gick jag och pratade med Ida en stund, hon ska ju till Egypten imorgon, så sjukt orättvist! VILL OCKSÅ.. Så pratade vi om att dra till Barcelona och jobba, som jag sagt förut. Vill verkligen det, hoppas det blir av till våren. Om en timme hade jag tänkt dra med Emmie till Väsby, hälsa på Anna och ta en fika, men nu är mitt jävla etui borta med busskort & allt i, så får se hur det blir med den saken. Hörs later, puss!




i can look into your eyes, and see everything i need.

godmorgon,


i know.goodnight.


update.

Jobbade 10-19.30 idag, haha gaaah är helt slut, märker att jag inte är van!! Efter det hämtade Sarah upp mig så åkte vi till Lillen på connect, drack varm choklad och pratade med några inte allt för attraktiva (& ganska så nasty för den delen) engelsmän. Sen åkte vi till solarieöarna och nu sitter jag hos Nadja med Coffe, försöker hitta någon film att titta på. Imorgon ska jag nog till banken & sen träffa Fian. Resten av veckan jobbar jag, tors-sön, blä. Men hörs later! PUSSPÅER.


take me baack!


goodnight.

and my knees are weak
and my mouth can't speak
fell too far this time..


he is nothing like a guy you've ever seen before.

Lyckades till slut få upp Emmie ur sängen, så runt 3 åkte vi in till staden. Jätte mysigt, dock var det ganska mycket folk och råkade spendera waay för mycket pengar än vad som var tanken. Kom precis hem & om ett tag kommer Nadja förbi, sen blir det bara luuugnt. Puss!


 


update.

Godmorgon! Fy så trött jag är, kunde inte somna inatt & vid nio tiden imorse började min chef ringa mig om fler jobbtider. Kul att jag ska jobba 5 helger i rad, kuuuul! Men, jag ska väll inte klaga i guess.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, imorgon hade jag tänkt åka till stan med emmie men nu jobbar jag imorgon så tänkte försöka få med henne idag, men det är ju inte så jävla lätt eftersom hon sover typ till 4 :) ..
Så jag ska försöka ring/sms-tracka henne nu & se om hon vaknar. PUSS!



hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta..

00.00

godnatt.


som regel undviker jag frestelser, om de inte är oemotståndliga.

Gillar söndagar, det är så mycket bra på tvn. Snart blir det Love Actually, love it.



kungligt på kung carl.


update.

Självklart förlorade vi, blä sååå nära. Men men, jävligt bra spelade vi! Fortsätter dom spela så, så kanske vi lyckas hålla oss kvar i allsvenskan, tack :).

Egentligen skulle jag ha övningskört idag, men det vart inställt, kankse lika bra ifall man skulle åka på att göra blåstest.

Igår efter Sarah åkte vi till Corner, sen hängde jag med anna till Kevin för att sen åka tillbaka till KC där jag träffa fianbabe. Rolig kväll, men måste säga att det var mycket folk jag inte kände igen på KungCarl, vart kommer alla ifrån?!

Jajaa, nu ska det bli lugn skön kväll, får väll hänga med bror&hans flickvän som är så äckligt söta tsm. Later!

LOVE!

Hammarby gjorde precis 1-1 mot AIK, yeeeey, ooom jaag är lycklig nu! Kom igen nu bajen, tappa fan inte det hääär!


you and me?

Just nu sitter jag hos Sarah med Mickis och dricker lite drinkar,
får se vad kvällen bjuder på! Ses i vimmlet, puss!


what is it with you that makes me act like this.

Jag har beslutsångeeest! Vet inte om jag ska hänga med Sarah till stan, eller Kröka med Fian & Nadja hos Ellen, eller om jag bara ska vara hemma. Bror min har ju gått och spytt hela dagen så man blir ju lite otaggad. Little Miss Sunshine går ju på tvn ikväll, den verkar jätte söt. Men får väll se hur jag gör, hörs later!

what about me.

Gårkvällen var rolig, slutade dock lite tidigt för mig, jag gick och la mig när resten fortsatte ut. Runt 3snåret kom storebror hem full som en kastrull, började hoppa på mig & kasta böcker, helt retarded! Han hade stått och kastat sten & skrikit för att få komma in vid fel port ett kvarter bort haha, han stod där runt en halvtimme innan han insåg det det inte var utanför oss. Tur att ingen kom ut, eller inte för att han direkt minns men vi hoppas på att det var så. Nej det var nog det roligaste på hela kvällen.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske hänga med Sarah in till stan eftersom det inte blev av igår, som vanligt! Eller så ska jag bara ta det lugnt, ska ju övningsköra imorgonbitti!

Tack för igår & puss på er!

And there goes your pride, crushed on the ground.

Vad seega alla är, eller iaf hulis. Ikväll kommer lite brudar hem till mig, sen blir det förhoppningsvis stan om alla vill det! Får väll sitta här i morgonrocken & ofixad frippa & vänta tills dom kommer. Hörs laater!

 


min emmie.

-asså jag älskar att titta på gröten när man värmer den i micron,
-va varför det?!
-men jag vene det är så kul att titta när det bubblar.

sagt av en helt seriös emmie. så om ni vill ha henne på fall, värm på lite gröt.



annars gillar hon långa kareokekvällar, Hannas Cider & tjocka katter! Puss

rockstones.

Idag kommer Fian hem, och det är fredaaag, ni vet vad det betyder?!

nä asså inte sumobrottning, mer typ fest..


.

nothing in this world, worth having, comes easy..

update.

Fy vad trött jag är idag, vet inte varför, Anna ringde och väckte mig för någon timme sen, söti. Idag vet jag inte vad det blir, lyckas vi få ihop några pengar så blir det väll något roligt. Varför känns det som jag är den enda som får lön på måndag?! I-landsproblem, nu är det iaf frukostdax, hörs sen!

update.

Nu har jag kommit hem från Pappa, vart inge övningskörande blir på Söndag istället, så vi har varit och tittat på mobiler. Ville ha en Iphone men då måste jag byta från Tele2 till Telenor och då är det 3 månaders avsägningstid, som att jag orkar vänta i 3 månader?! Aldrig, så det får bli en annan, ska åka och titta igen på Söndag. Han gav mig lite ångest över vad jag ska plugga till också, han tycker inte jag ska plugga det jag vill osv, suuck får panik har ingen lust att bestämma min framtid just nu. Aja nu är Nadja här så måste springa ner och öppna porten. Puss!

no more waiting for you to change.

nu dra jag till vaaesby! pussinuss.


Don't you know it takes more, to keep a girl like me.

 

tekniska nadi har fixat spotify åt mig btw, awesome!


update.

Igår efter att jag jobbat kom Sarah och hämtade upp mig, vi åkte till Connect Hotell där Lillen & Denise jobbar, såå mysigt ställe,vi satt där ett par timmar och drack varm choklad och tittade på alla gnälliga tanter som kom in, "Kan man sätta på Tvn med fjärrkontrollen?!". Efter det åkte vi till Brunos och tog en solning.

Idag ska jag hem till pappa, övningsköra & kanske kolla ny mobil! Men först, titta nya avsnitten av The Hills & The City, yey. Puss.


update.

Nej dax för joobb! Appropå det fick jag hem min lönespecc idag, OM jag blev glad!

Synd bara att den inte kommer in på kontot förrän på måndag, vet inte hur jag ska klara helgen.

Aja, hörs laaaater.


just to make it clear.


just cause I think of you in bed, dont let it go to your head,
if I looked in your eyes, one too, too many times, memorzied, every word you said,
dont let it go to your head..


but what if it's not?


update.

Igår hade vi lite frisör studio hemma hos mig, Jennifer(tror jag hon hette?) klippte och färgade håret på Sarah, jag tonade Hulis hår och hon slingade mitt.. Alla vart väll nöjda förutom kanske Nadja? Men lyssna inte på henne självklart vart det fint, som alltid. Halv fyra ska jag åka och jobba, sen blir det en sväng till Brunos med Sarah. Puss så länge!




You're the only one not worth waiting for
..

såhär kul har vi alltid! hehee..

everything is going to be okey, you know that right? love you, finaste vän!



the forbidden, is so much tastier.

nej nog med fördriven tid nu drar jag till hulis, puss!

(Igår sa Bigge att min katt ser ut som den i Shrek, förutom att min är svart, haha lite sant?)

 


it's impossible to be inlove and wise, at the same time.


update.

Okej matchen igår gick ju alltså åt helvete så det behöver vi ju inte prata om.. Senare på kvällen ringde jag tiffbabe, vi pratade i ett par timmar, skulle hon inte behövt jobba så hade vi lätt kunnat prata i flera timmar till. saknar dig. Idag var tanken att jag skulle åka till pappa, övningsköra & så men det blir på torsdag istället, så när Nadja kommer hem från sin shoppingrunda med far sin så drar jag hem till henne. Hörs later!


take a risk.


update

Idag har jag varit med Nadja och gjort lite ärenden, sen käkade vi på campino innan hon drog till Jenny och jag hem. Senare ikväll kommer storebror & hans tjej för att titta på hammarbymatchen, usch jag är så nervös, vinner vi inte är vi helt körda! I hope for the best, hörs later!

goodnight.


"think about what you would do, if you knew, that you couldn't fail."


to dare is to do.

Hade superkul igår! Ida bjöd hem oss tjejer på mat & massa vin, vilket ledde till att vi hittade på ganska så mycket bus! Haha tjejer tjejer..
Iallafall, första tanken var att vi skulle dra ut i stan, sen tänkte vi istället hänga med Anna på fest i Häggvik, men efter många om och men så hamnade vi på corner, hah, otippat. Ramlade i säng runt 4 snåret och idag har jag jobbat, så nu ska jag bara ligga i sängen och titta film, om jag har längtat efter min säng idag! Bilder från igår kommer senare. Puss!



tack för igår mina fina vänner!

update

nu draar vi, puss!


what we remember is what touches our hearts.

Tog det lugnt igår, idag har jag jobbat och snart ska jag hem till Ida på middag,
dom försöker övertala mig att hänga med ut i stan men får välla se, jobb imorgon!
ses i vimlet? puss.


,

"Don't let someone become your everything, because when they're gone you have nothing.."

the best thing about me is you.



Pic' från igår, nej nu ska jag göra mig iordning, sen dra och jobba i tre timmar, later!


,


update.

Äntligen fredag, fast för mig känns det som måndag, jobbar heela helgen. Det suger. Kanske ska på någon beerparthey imorgon som Sarah bjöd med mig på, annars blir det bara lugnt. Vill bara att lönen ska komma så man kan göra något, typ kryssning?! Jatack..

it is easier to forgive an enemy than to forgive a friend.

just nu sitter jag och nadi & fixar oss lite, har tjänat ihop lite vuxenpoäng.. gjort fin middag & druckit lite vin, om ett tag ska vi till coffe & moe kanske dra en sväng till bryggan. hörs later!


,

"goodbyes make you think, they make you realize what you've had,
what you've lost, and what you've taken for granted"

it's like, one mind in two bodies.

seg dag idag, skönt! borde städa, har tänkt göra det varje dag den här veckan, men den där städlusten har liksom inte dykt upp. senare ikväll kommer nadja, tänkte laga lite mat åt henne, snäll som jag är. sen får vi se, kanske ta en tripp till solariumet. hörs later!

(vi böt helt enkelt hårfärg)


update.

haha en jävligt bra parodi på hollywoodfruarna, om ni inte redan sett den!



look like that? yes please.


goodnight.

"I was the one who said things changed, you were the one who proved it."

nothing's ever built to last.

efter jag var på banken så mötte jag moe i centrum och köpte lite sushi, sen gick vi hem till honom. efter ett tag kom coffe & martin sen lurade jag även dit nadi!  vid 5 tiden åkte jag till pappa, vi övningskörde (det gick faktiskt bra,trott eller ej!) och kollade på fotbollen/efterlyst. lyckades även övertala honom att vi skulle fixa en iphone till mig, men nu blir jag osäker om jag vill ha någon, hi, den är ju så stor (a) .. jajaa, nu ska jag väll titta nya the hills & the city avsnitten. puss!

cry me a river, build a bridge, and get over it.

igår åkte jag hem till fian och pratade i timmar, nadja & jenna kom också förbi!
hon åker ju hem idag igen tänkte jag säga men hon åker ju faktiskt bort, inte hem..
buhu, får se när hon kommer tillbaka igen!

idag ska jag åka hem till papi, övningsköra & lite sånt. hjälp.
nu ska jag gå till banken tänkte jag, om jag orkar. hörs later!


goodnight.

"ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på"

thank you.


i miss you, come home..

The most beautiful discovery true friends make
is that they can grow separately without growing apart.



the impossible just takes a little longer.

Ojoj, trots att jag inte direkt har något liv så känns det ändå som att någonting händer hela tiden, tänk om man hade lite mer cash då hade jag lätt kunnat leva såhär!

Igår jobbade jag i 3h sen drog jag till brunos och mötte upp Sara&Nadja, jag och Sarah körde på dubbelsolarium medan Nadja körde på med deeptalket. Efter det åkte vi alla hem till mig och kolla på hollywoodfruarna love Maria Montazami så söt & blåst. "Han betalar allt... Toppen"

Sen skjutsade Sarah hem oss till Nadja där jag hämtade min vinterjacka så gick vi ut på en promenad, vi gick och pratade om vad vi skulle göra på halloween, att vi måste ha fixa ihop någon maskerad, allright girls? done..

hörs later!


halloween 2007?


söndag.

"people may not remember exactly what you did, or what you said,
but they will always remember how you made them feel."



goodbye forever.

om vi velade igår vilken film vi skulle se, 6 brudar samsas om en film, tro mig det tar sin tid! tillslut vart det iaf mina stora feta grekiska semester och OM den var dålig, haha fyfan. försökte verkligen skratta men det var ingen mening.. så ingen film jag rekomenderar alltså! jag hade iaf roligt med tjejerna, vi käkade innan sen hamnade vi på corner i sisådär 5 min sen drog jag hem med anna & emmie.

idag har jag jobbat och nu är jag tröött! skönt med söndag, även fast varje dag är som en söndag för mig. puss!

A true friend walks in when the whole world walks out.

nu ska jag iväg till kista med brudarna, äta & titta på bio!
blir nog filmen min stora feta grekiska semester.. men vi hörs later.


life is a challange, not a competition.

igår kväll fick jag ett mms av fian som innehöll den här bilden
och en text där det stod: ses vi på corner ikväll ? :D


 

jag fattade fan ingenting, tittade länge på bilden och tänkte ifall det var en gammal bild, men nadja var ju mörkhårig?! sen tänkte jag om det var något slags photoshop skämt, men så vitt jag vet är väll ingen av dom någon slags photoshop användare. självklart var det ju så att fian kommit hem!! utan att berätta för någon, min lilla buse, men glaad vart jag! så jag gick iaf ner till corner med brudarna och var där till stägning.. så vart det med den vita månaden!


,

 "I get the best feeling when you smile at me,
 cause then I know even if its just for a second that I ve crossed your mind"


som man bäddar som liten, får man ligga som stor..

idag har jag varit på ikea, hamnar i extas så fort jag kommer in där! köpte iaf lite prylar hem. efter det åkte jag med nadja och hennes mami till stinsen sen väsby. nadja köpte en iphone och nu vart jag själv sjukt sugen på en, ska försöka förhandla lite med papi (6). ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antingen åka med nadja till coffe & moe eller bara vara hemma. puss!

 

btw, som ni säkert vet så färgade jag nadjas hår igår kväll, hur bra vart det inte?! AS bra. ♥


vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

nu ska jag och nadja iväg för att vara lite busiga, eller hon ska, jag är bara medhjälparen! muha,
väntar bara på att coffee ska hämta oss! kommer bli så fint..

imorgon ska jag till ikea med mi madre, sen får vi se! ska ju faktiskt försöka mig på en vit månad så det blir väll bio eller något. puss!

if you don't want anyone to know about it, don't do it.

tittade precis på nya the hills avsnittet, så braa..

nu ska jag ta ett bad sen träffa hulis, hörs later!

 


I always say how I don't need you, but guess what, I do.

från i fredags på kopparkitteln. mina pinglor!

haha från lördags, peter siepen's autograf, lägg märke till hjärtat ;) ..


i brist på annat. goodnight.

(snodde lite frågor från fians)

Vad är sann lycka?
att vara omgiven av sina närmsta.

Vilken är din största rädsla?
att förlora någon jag älskar.

Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv?
min rädsla & osjälvständighet.

Vilken egenskap föraktar du mest hos andra?
själviskhet.

Vilken levande person beundrar du mest?
min storebror, han går alltid sin egen väg.

När ljuger du?
när jag inte vill såra någon med sanningen.

Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos andra kvinnor?
bra lyssnare!

Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män?
tryggheten, humorn.

Vilken talang skulle du vilja ha?
kunna spela gitarr

Om du kunde förändra en sak med dig själv, vad skulle det vara?
att sluta ta allt för givet

Vilken av dina ägodelar håller du högst?
mina minnen.

Vilket är ditt mest utmärkande drag?
jag är nog oftast ganska så glad!

Vilka är de största hjältarna i ditt liv?
mamma & mina underbara vänner.

Vad ångrar du djupast?
att jag inte insåg vad som faktiskt försegick.

Hur skulle du vilja dö?
jag vill inte dö.

Vilket är ditt motto?
behandla andra så som du själv vill bli behandlad.


If you cant stand the heat, dont stand in the kitchen!

Juste innan vi såg filmen igår så gjorde vi kesella med hallon, dock var all deras disk smutsig så vi fick ta vad som fanns! Om moe vart glad imorse när vi både hade gjort pannkakor & efterätt! för att citera vad han sa "när dog jag och hamnade här?! När jag vaknar brukar jag bara hitta coffe naken i soffan." att han inte var nöjd över det?! Iallafall, vid ett tiden hämtade coffe & anton, mig & moe för att skjutsa ner oss till centrum så jag kunde gå till arbetsförmedlingen och han till sjukgymnasten. Efter det har jag bara sovit nu väntar jag på greys. puss på er!

 

 


goodnight.

"I could talk to you for days, you make me laugh one thousand ways"

I've got this feeling..

jag och anna gick äntligen till körskolan, fick dock ingen tid förrän 19 november men nu händer det något iallafall. efter det åkte jag med nadja, pappa & hans tjej till kista för att äte och kolla bio. the ugly truth, haha bra film faktiskt. Nu sitter jag hemma hos coffe & moe med nadja, vi ska titta på drag me to hell, så bäst att jag slutar skriva. tjao!


when you need your breathe taken away I'll be your thief.


,

"A break up is like a broken mirror. It is better to leave it broken than hurt yourself trying to fix it."

live the life you have imagined.

kom tillbaka värmee..


,


now i don't know how to be friends with him.

jag hade faktiskt riktigt kul i lördags, först var vi hemma hos mig & krökade jag, brudarna & linus
sen efter ett tag kom resten av grabbsen. Alla verkade bara så glada och taggade, vid tolvslaget
drog vi till kungliga KC och var där till stägning. peter siepen var där btw, kan inte påstå att jag visste
vem det var när folk sa att han skulle vara där,  men hade tydligen raffat åt mig hans autograf.
annars har jag bara jobbat hela helgen och nu sitter jag hemma hos mems.

imorgon ska jag till körskolan med anna (vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska göra det)
sen ska jag väll hem till pappa.

hörs later!

too tired, goodnight.

och som vi båda vill, mer än någonting annat
så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan..

gästbloggaren

För första gången i världshistorien bloggar jag i tildas blogg. Hon vet inte om det än.. hihi. Fast nu kom hon på mig och jag bad henne gå genast. Anna sitter här också och fnittrar. Fnittermajan! Jaaaja, nu ska vi börja dricka lite här. Ha en trevlig kväll allesammans hälsningar från nattus.blogg.se (gratis reklam)



PUSS&KRAM.


i act like shit don't face me, inside it drives me crazy.

strax hämtar sarah & nadja upp mig, vi ska till kopparkitteln i sigtuna,
ta ett glas & snacka hela kvällen lång. puss på er!



,


you know why, and all you had to do was to say -i'm sorry. so why didn't you?..

nu ska jag köra musik på högsta och städa. ciao!


something just happen'

stackarn! men lite kul är det faktiskt..


a good day!

gud så bra Nacka Forum var igår, det var faktiskt värt den där extra tunneban&buss resan.
hittade ganska mycket men efter ett tag vart vi så trötta så vi gick mest runt och skrattade
och fjantade oss. När vi var klara så tog vi tunnelbanan till Kista för att möta upp coffe, där
handlade vi lite till sen skjutsade han hem oss. Spenderade kvällen framför tvn med nadja och även
coffe vart här ett tag.

om ni inte vet det redan så är ju emmie sjukt beroende av Mcdonalds, hon kanske inte äter där varje
dag men tro mig, hon tänker på det varje dag! Det första hon frågade när jag sa att vi skulle till
Nacka Forum var; Har du tittat upp om det finns donken där? ba va, vem gör det?!
det roliga var att självklart så fanns inte donken där bara för det, så det vart Burger King istället,
ooom vi fick höra gnäll av emmie efter det haha. stackarn.



är emmie ledsen, så blir såklart nadja ledsen!



lite shopping!


you are what I never knew I always wanted.

efter idol igår kom nadja förbi, vi låg & tittade på fråga olle dokumentären
haha ni måste se det, finns så sjuka människor.

måste säga att jag kände mig lite dum igår också, när jag frågar nadja vad den här "justerar knappen"
på brödrosen är för något, jag trodde att siffran stod för hur många minuter det tar, hon tittar självklart på mig som om jag vore dum i huvudet eftersom det betyder hur hög värme man vill ha. gillar inte dom där stunderna när man känner sig riktigt korkad, men jag tog mig smidigt ur situationen och började prata om något annat.

btw om en timme ska jag åka till nacka forum med emmie och nadjaa, jag får alltid som jag vill (6)
tjao!

RSS 2.0